facebook_pixelJupitervägen 11 Uppsala Län, Storvreta - hitta.se
Hitta.se

Jupitervägen 11

743 40 Storvreta, Uppsala Uppsala Län

Adress i Ärentuna i Storvreta i Uppsala Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Jupitervägen 11.

Hitta hit

Ett kedjehus byggt 1982

På adressen finns ett kedjehus byggt 1982. Huset är 108 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Ärentuna.

Värderingen är 30 370 kr/m²

Kedjehuset på Jupitervägen 11 värderas till ca 3 280 000 kr (30 370 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

3 280 000 kr

Bolån i Storvreta - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Storvreta. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Storvreta

Tomten är ca 473 kvadratmeter

Tomten, LENA-ÅRBY 12:7, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten LENA-ÅRBY 12:7 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Ärentuna

Boendemiljön i Ärentuna

Området kring Jupitervägen 11 består till 45% av småhus. Det är vanligt med villor och kedjehus som för det mesta är byggda på 1980- och kring millennieskiftet.

Wikipediafoton från närområdet

Storskogens naturreservat, Uppsala kommun
Storvreta kapell
Storvreta
Ängeby

Människorna i Ärentuna

Människorna i Ärentuna

Medelålders flerbarnsfamiljer med goda inkomster i villaförorter

I Ärentuna bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 43 år, vilket är lägre än medelåldern i Uppsalas kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är sambos med barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (22%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är utförsåkning, golf, längdskidåkning, besöka sportevenemang, fotboll, gympa och workout, semestra i sverige, ny teknik i vardagslivet, vin och vinprovning och segling.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 46% som högutbildade. 27% har gymnasieutbildning och 8% har endast grundskoleutbildning. 31% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 65%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 31 246 kr, vilket är 15% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 065 458 kronor i lån.

+15%

Skatteläget i Uppsala

För de som är folkbokförda på Jupitervägen 11 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,14% (-0,51)

11,71% (0,43)

0,242% (0,00)

Summa

33,092% (-0,08)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 28,5% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 76% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+76%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Volvo i området.

Toyota
Volvo

Bostadsmarknaden i Ärentuna

i Ärentuna pågår och planeras det för 6 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 12 objekt till salu i Storvreta

Just nu finns det 5 hyreslägenheter att byta till i närheten av jupitervägen. Snitthyran är 7 395 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

517 meter från adressen ligger Skogsbackens Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara elva minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Konsum Storvreta på Ärentunavägen 10.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters cykelväg (1819 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Storskogen, ligger mindre än en minuts gångväg (29 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Ärentuna

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Åldringsbrott

Rapporterat onsdagen den 2 december kl 09:18

Äldre kvinna utsatt för kortbedrägeri.

En kvinna i 95-årsåldern blir uppringd av en person som utger sig för att jobba på banken. En stund senare ringer en person på hemma hos kvinnan i Storvreta, varvid kvinnan har blivit lurad att lämna ifrån sig bankkort och kod. En patrull beordras till platsen för att höra kvinnan. Enligt en nära anhörig ska kortet ha blivit spärrat, men det är oklart om några pengar saknas. Polisen skriver en anmälan om försök till kortbedrägeri, alternativt kortbedrägeri.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 2 december kl 02:48

En personbil kör in i mitträcket på väg 288.

På länsväg 288 mellan Jälla och Lindbacken (i riktning mot Uppsala) kör en personbil in i mitträcket. Bilen blir totalförstörd i samband med olyckan. Föraren, en kvinna i 25-årsåldern, är chockad men inte allvarligt skadad. Under räddningsarbetet är det helt stopp i trafiken, men strax innan klockan 14:00 kan bilen bärgas och trafiken släppas på igen. Polisen misstänker inget brott.

Brand

Rapporterat onsdagen den 2 december kl 05:17

Brand i trapphus i Storvreta

Polis och räddningstjänsten larmades till en bostadsfastighet i Storvreta på ondagsmorgonen då det brann i ett trapphus på adressen. På plats kunde patrullen konstatera att branden sannolikt var anlagd, då man inte kunde finna någon naturlig anledning till att det börjat brinna. Räddningstjänsten kunde snabbt släcka branden och sedan vädra ut trapphuset. En anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
1078%
SverigeÄrentuna

Brott jämfört med riket