facebook_pixelNorra Storgatan 20A Uppsala län, Tärnsjö - hitta.se

Norra Storgatan 20A

740 45 Tärnsjö, Heby Uppsala län

Bolån i området - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i området. Vår snittränta är 1,37%*. Få ett individuellt ränteerbjudande hos Nordea.

Räkna på ditt bolån!Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1.000.000 kronor är den effektiva räntan 1,38% (sep 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,37% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1.343.071 kronor och den första avbetalningen är 2.808 kronor.
Bolån i området

Boendemiljön i Nora

Boendemiljön i Nora

Området kring Norra Storgatan 20 består till 23% av småhus. Det är vanligt med flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 90- och 30-talet.

Nittiotalets finanskris gjorde att byggandet nästan avstannade. De få hus som byggdes varierar i utseende med inspiration hämtad från olika tidsepoker. Trettiotalshusen karakteriseras av sin minimalistiska och kubformade stil med enkla takkonstruktioner och låg taklutning.

Wikipediafoton från närområdet

Gäddsjön (Nora socken, Uppland)
Nora församling, Uppsala stift
Nora socken, Uppland
Tärnsjö

Människorna i Nora

Människorna i Nora

Unga medelinkomsttagarfamiljer med barn i villa på småorter eller i glesbygd

I Nora bor 48% kvinnor och 51% män. Vanliga intressen är jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 12% som högutbildade. 46% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 23% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 53%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 14 908 kr, vilket är 45% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 566 754 kronor i lån.

-45%

Här i Heby betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Norra Storgatan 20A gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 1,3 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,50% (0,85)

11,71% (0,43)

0,242% (0,00)

Summa

34,452% (1,28)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 29,4% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 68% fler röster än riksgenomsnittet.

C+68%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Peugeot i området.

Toyota
Peugeot

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 3 objekt till salu i Tärnsjö

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

531 meter från adressen ligger Tärnsjö Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara två minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Tärnsjö på Norra Storgatan 6.

Lockas man av restaurangbesök finns World Tree Ekonomisk Förening i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca elva minuters gångväg (1194 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (107 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Nora

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat söndagen den 18 oktober kl 07:16

Villainbrott i Tärnsjö.

En patrull beordras till ett villainbrott i Tärnsjö där någon ska ha tagit sig in genom ett fönster. Smycken ska vara stulet, i övrigt är det oklart om något mer tillgripits. En anmälan om grov stöld genom inbrott kommer att skrivas.

Misshandel, grov

Rapporterat fredagen den 16 oktober kl 03:16

Man grips misstänkt för grov misshandel.

Flera patruller beordras till en adress i Norduppland där en kvinna ska ha blivit misshandlad av en man som hon har en relation till. Kvinnan förs med ambulans till sjukhus med oklart skadeläge. På plats grips mannen misstänkt för grov misshandel.

Stöld/inbrott

Rapporterat fredagen den 16 oktober kl 06:55

Villainbrott i Östervåla

Någon har tagit en stege och klättrat in i en villa via ett fönster. Lådor mm är utdragna, men det är oklart vad som saknas. Delar av huset spärras av för teknisk undersökning.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
35%
SverigeNora

Brott jämfört med riket