facebook_pixelRådhusallén 17 Uppsala Län, Tierp - hitta.se

Rådhusallén 17

815 38 Tierp, Tierp Uppsala Län

Adress i Tolfta i Tierp i Uppsala Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Rådhusallén 17.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1965

Fastigheten på Rådhusallén 17 är ett flerfamiljshus byggt 1965.

Bolån i Tierp - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Tierp. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Tierp

Boendemiljön i Tolfta

Boendemiljön i Tolfta

I området kring Rådhusallén 17 bor många i flerbostadshus och radhus som för det mesta är byggda på 1960- och 1950-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (48%).

Wikipediafoton från närområdet

Nathanaelskyrkan
Vallby, Tierps kommun
Upplands runinskrifter 1146
Tierps kommun

Människorna i Tolfta

Människorna i Tolfta

Pensionerade singlar med medelinkomster i små- och medelstora städer

I Tolfta bor 51% kvinnor och 49% män. Medelåldern i området är 50 år, vilket är högre än medelåldern i Tierps kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (28%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är hårvård, astrologi, krukväxter, lösa korsord eller sudoku, skönhetsvård, besöka sportevenemang, modenyheter, sjukdomar och sjukvård, alternativ hälsovård och antikviteter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 11% som högutbildade. 42% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 12% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 46%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 16 185 kr, vilket är 40% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 278 923 kronor i lån.

-40%

Skatteläget i Tierp

För de som är folkbokförda på Rådhusallén 17 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,99% (-0,66)

11,71% (0,43)

0,242% (0,00)

Summa

32,942% (-0,23)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 40,0% av rösterna.

Bilägande

Man kör gärna Volvo och Renault i området.

Volvo
Renault

Bostadsmarknaden i Tolfta

i Tolfta pågår och planeras det för 59 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 5 objekt till salu i Tierp

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns flera förskolor och två grundskolor i närheten

219 meter från adressen ligger Förskola Mattisborgen.

Närmaste grundskola är Centralskolan (381 meter), som är en kommunal skola med ca 496 elever i årskurserna 1-9. Här har 77% av lärarna lärarexamen och det går 16 elever per lärare.

Matbutiker och restauranger

Bara en minuts promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Hemköp på Centralgatan 19.

Lockas man av restaurangbesök finns Svanby Pizzeria i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca nio minuters gångväg (910 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca fyra minuters gångväg (425 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Tolfta

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rattfylleri

Rapporterat söndagen den 22 november kl 09:33

En bilförare kör ner ett staket.

Allmänhet ringer polisen om en man som bankar på en dörr på Parkvägen i Tobo. Mannen beter sig som om han är berusad och sätter sig i en bil och kör ner ett staket - sedan kommer han tillbaka till adressen och börjar banka på dörren igen. En patrull hämtar upp mannen som är i 35-årsåldern och tar med honom på kroppsbesiktning. En anmälan om rattfylleri kommer att skrivas och bilnycklarna har tagits i beslag.

Stöld/inbrott

Rapporterat lördagen den 21 november kl 07:15

Två tonårspojkar har tagit sig in i en verkstadsbyggnad

Ett vittne ser två personer som rör sig inne i en tomställd verkstadsbyggnad på Sveavägen. Polisens patruller hittar två personer som ligger på taket till byggnaden. Det är två pojkar i femtonårsåldern. Pojkarna har med sig en väska som tas i beslag. Polisen kör hem pojkarna till deras föräldrar. Det är oklart vilken anmälan som skrivs. 

Brand

Rapporterat måndagen den 16 november kl 01:46

Brand i garage i Broddby.

Polis beordras till en garagebrand i Broddby för att samverka med räddningstjänsten.  Det finns i nuläget ingen naturlig orsak till hur branden startat. En anmälan om mordbrand kommer att skrivas och platsen kommer att spärras av för teknisk undersökning.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
6%
SverigeTolfta

Brott jämfört med riket