facebook_pixelHenry Säldes Väg 4 Uppsala län, Uppsala - hitta.se
Hitta.se

Henry Säldes Väg 4

756 43 Uppsala, Uppsala Uppsala län

Adress i Ulleråker i Uppsala i Uppsala län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Henry Säldes Väg 4.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1993

Fastigheten på Henry Säldes Väg 4 är ett flerfamiljshus byggt 1993.

Snittvärderingen är 35 716 kr/m²

Snittvärderingen på Henry Säldes Väg 4 är ca 35 716 kr/m².

Värdera bostad på Henry Säldes Väg 4

Evaluation

Värdeindikation

35 716 kr/m2

Bolån i Uppsala - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Uppsala. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Uppsala

Boendemiljön i Ulleråker

Boendemiljön i Ulleråker

I området kring Henry Säldes Väg 4 bor många i flerbostadshus och radhus som för det mesta är byggda på 1990- och kring millennieskiftet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (29%).

Wikipediafoton från närområdet

Medicinhistoriska museet i Uppsala
Vindbron
Ulleråker
Kronparkens naturreservat

Människorna i Ulleråker

Människorna i Ulleråker

Unga medelinkomsttagare i bostadsrätt i etablerade förortsområden utanför storstad

I Ulleråker bor 56% kvinnor och 44% män. Medelåldern i området är 36 år, vilket är lägre än medelåldern i Uppsalas kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (26%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är andra länders kultur, utförsåkning, styrketräning, värdepapper och värdepappersaffärer, golf, utrikespolitik, jämställdhetsfrågor, film, datorer och gympa och workout.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i offentlig sektor

Av de som bor i området räknas 53% som högutbildade. 13% har gymnasieutbildning och 11% har endast grundskoleutbildning. 19% arbetar i offentlig sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 59%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 338 kr, vilket är 10% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 709 131 kronor i lån.

-10%

Skatteläget i Uppsala

För de som är folkbokförda på Henry Säldes Väg 4 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,14% (-0,51)

11,71% (0,43)

0,242% (0,00)

Summa

33,092% (-0,08)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 22,8% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 248% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+248%

Bostadsmarknaden i Ulleråker

i Ulleråker pågår och planeras det för 105 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Ulleråker

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Henry Säldes Väg. Snitthyran är 9 537 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

608 meter från adressen ligger Ulleråkers Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara tio minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Rosendal på Torgny Segerstedts Allé 25.

Lockas man av restaurangbesök finns Café Kronparksgården och Pizzabakeren Uppsala Rosendal i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (553 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Lindparken, ligger mindre än en minuts gångväg (25 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, USIF Arena, tio minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Ulleråker

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat lördagen den 6 mars kl 12:59

Köer på Bärbyleden efter att en bilförare kört in i mitträcket.

En bilförare kör in i mitträcket på Bärbyleden i riktning mot Enköping mellan trafikplats Husbyborg och trafikplats Berthåga. Inga personskador uppstår men olyckan leder till köbildning. Trafiken leds om vid Husbyborg.

Stöld/inbrott

Rapporterat onsdagen den 3 mars kl 06:20

Två gripna efter stöld av ratt från en parkerad bil.

En person blir vittne till när flera personer slår sönder en ruta på en parkerad bil av märket BMW på Jenny Linds väg i Gottsunda. När polisen kommer till platsen springer tre personer från platsen. En hundpatrull beordras till platsen och kan spåra upp två av männen som sedan grips. Männen är i 25- respektive 30-årsåldern. När polisen kontrollerar den aktuella bilen ser man att ratten saknas. En anmälan om stöld genom inbrott kommer att skrivas, polisen tar också bilen i beslag.

Övrigt

Rapporterat söndagen den 28 februari kl 07:53

Större fest på en restaurang i Uppsala.

När polisen kontrollerar den aktuella adressen i Boländerna visar det sig att uppgifterna stämmer. I lokalen pågår en fest med uppskattningsvis mellan 80 och 100 deltagare. Med stöd av den nya covid-19-lagen informeras deltagarna och informeras om gällande bestämmelser. Ingen person grips på platsen men arrangören, en man född 1968, kommer att rapporteras till Länsstyrelsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
1078%
SverigeUlleråker

Brott jämfört med riket