facebook_pixelKvarnängsgatan 43 Uppsala län, Uppsala - hitta.se
Hitta.se

Kvarnängsgatan 43

754 20 Uppsala, Uppsala Uppsala län

Adress i Svartbäcken-Kvarngär i Uppsala i Uppsala län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Kvarnängsgatan 43.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1963

Fastigheten på Kvarnängsgatan 43 är ett flerfamiljshus byggt 1963.

Bolån i Uppsala - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Uppsala. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Uppsala

Boendemiljön i Svartbäcken-Kvarngär

Boendemiljön i Svartbäcken-Kvarngär

I området kring Kvarnängsgatan 43 bor många i flerbostadshus och radhus som för det mesta är byggda på 1960- och 1970-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (71%).

Boendemiljön i Svartbäcken-Kvarngär

Fyra drönarbilder över Svartbäcken-Kvarngär

En drönare har flugit över Svartbäcken-Kvarngär och tagit fyra bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Svartbäcken-Kvarngär från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Korskyrkan, Uppsala
Hjalmar Brantingsgatan, Uppsala
Salabackekyrkan
Höganäshöjden

Människorna i Svartbäcken-Kvarngär

Människorna i Svartbäcken-Kvarngär

Unga och medelålders singlar med låga inkomster i hyresrätt i multikulturella förortsområden till storstad

I Svartbäcken-Kvarngär bor 52% kvinnor och 48% män. Medelåldern i området är 40 år, vilket är lägre än medelåldern i Uppsalas kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (19%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, andra länders kultur, utrikespolitik, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, foto/film, prova nya produkter, film, inrikespolitik och datorer.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 31% som högutbildade. 34% har gymnasieutbildning och 15% har endast grundskoleutbildning. 15% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 56%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 17 516 kr, vilket är 35% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 462 366 kronor i lån.

-35%

Skatteläget i Uppsala

För de som är folkbokförda på Kvarnängsgatan 43 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,14% (-0,51)

11,71% (0,43)

0,242% (0,00)

Summa

33,092% (-0,08)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 35,3% av rösterna. Vänsterpartiet är det parti som sticker ut med 152% fler röster än riksgenomsnittet.

V+152%

Bostadsmarknaden i Svartbäcken-Kvarngär

i Svartbäcken-Kvarngär pågår och planeras det för 369 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 30 objekt till salu i Fålhagen

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Kvarnängsgatan. Snitthyran är 9 050 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tio förskolor i närheten

534 meter från adressen ligger Iors Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara två minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, LiDL på Liljefors Torg 2.

Lockas man av restaurangbesök finns Olivo Mat och Restaurang Hörnet i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca 14 minuters gångväg (1477 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca sex minuters gångväg (602 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Actic Uppsala Tornet, nio minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Svartbäcken-Kvarngär

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat onsdagen den 24 februari kl 06:54

Inbrott i villa i Fålhagen.

Polis beordras till en villa i Fålhagen där någon ska ha brutit sig in genom ett fönster. Det är oklart vad som är tillgripet. En anmälan om grov stöld genom inbrott kommer att skrivas. Delar av villan spärras av för teknisk undersökning.  

Mord/dråp, försök

Rapporterat tisdagen den 23 februari kl 12:23

Försök till mord, Uppsala

Vid 22.55-tiden inkom larm till polisens regionledningscentral om en man som blivit knivhuggen i området mellan Sportfältsvägen och Gamla Uppsalagatan i Uppsala. Mannen, i 20-års åldern, avtransporterades med ambulans till sjukhus. Flertalet polispatruller har arbetat i ärendet med diverse utredningsåtgärder, bl.a. förhör och sök med hundpatrull. En förundersökning om försök till mord är inledd. Polisen har i nuläget ingen frihetsberövad eller misstänkt. Polisen kommer inte lämna någon ytterligare information kring ärendet under natten.

Stöld, försök

Rapporterat lördagen den 20 februari kl 10:29

Någon försöker att bryta sig in i källare.

Polis beordras till ett flerfamiljshus i Fålhagen där någon ska ha försökt att bryta sig in i en källare. En anmälan om försök till stöld genom inbrott kommer att skrivas.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
1078%
SverigeSvartbäcken-Kvarngär

Brott jämfört med riket