facebook_pixelSalixvägen 1A Uppsala län, Uppsala - hitta.se

Salixvägen 1A

756 42 Uppsala, Uppsala Uppsala län

Adress i Sunnersta i Uppsala i Uppsala län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Salixvägen 1A.

Hitta hit

Bolån i Uppsala - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Uppsala. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Uppsala

Boendemiljön i Sunnersta

Boendemiljön i Sunnersta

I området kring Salixvägen 1 bor många i radhus och flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1980- och kring millennieskiftet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (67%).

Wikipediafoton från närområdet

Gottsunda distrikt
Sunnersta
Nedre Föret
Ultuna, Uppsala

Människorna i Sunnersta

Människorna i Sunnersta

Etablerade studenter med låga inkomster och hög utbildning i storstad och universitetsstäder

I Sunnersta bor 61% kvinnor och 39% män. Medelåldern i området är 27 år, vilket är lägre än medelåldern i Uppsalas kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (1%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är vidareutbildning/gå på kurser, spela dataspel/tv-spel, följa populära tv-serier, andra länders kultur, datorer, styrketräning, utrikespolitik, gympa och workout, sy kläder och utförsåkning.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 55% som högutbildade. 2% har gymnasieutbildning och 0% har endast grundskoleutbildning. 4% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 29%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 7 685 kr, vilket är 72% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 49 791 kronor i lån.

-72%

Skatteläget i Uppsala

För de som är folkbokförda på Salixvägen 1A gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,14% (-0,51)

11,71% (0,43)

0,242% (0,00)

Summa

33,092% (-0,08)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 29,1% av rösterna. Liberalerna är det parti som sticker ut med 140% fler röster än riksgenomsnittet.

L+140%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Suzuki i området.

Toyota
Suzuki

Bostadsmarknaden i Sunnersta

i Sunnersta pågår och planeras det för 209 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 14 objekt till salu i Ultuna

Just nu finns det 48 hyreslägenheter att byta till i närheten av Salixvägen. Snitthyran är 6 837 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns åtta förskolor i närheten

595 meter från adressen ligger Flöjtens Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara elva minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, LiDL på Valthornsvägen 1.

Lockas man av restaurangbesök finns Björngårdens Restaurang och Kens i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca elva minuters gångväg (1129 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (41 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Friskis & Svettis Ultuna, 14 minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Sunnersta

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rån

Rapporterat lördagen den 28 november kl 07:11

Man i 20-årsåldern rånas i Kungsängen.

Polisen får in samtal om att en man i 20-årsåldern rånats i Kungsängen. En bil ska ha stannat till bredvid honom och två personer ska ha hoppat ur bilen och hotat mannen med en kniv. De ska ha fått med sig en jacka. En patrull genomför förhör med mannen och en anmälan och rån kommer att skrivas.  

Trafikolycka, smitning från

Rapporterat måndagen den 23 november kl 07:23

Smitningsolycka på Kungsängsleden.

På Kungsängsleden blir ett fordon påkört bakifrån av ett annat fordon. I samband med olyckan väljer föraren av det bakre fordonet att smita från platsen. En patrull beordras till platsen. Föraren av det påkörda fordonet, en man i 20-årsåldern, klagar på smärtor efter olyckan. En anmälan om obehörigt avvikande från olycksplats kommer att skrivas. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Arbetsplatsolycka

Rapporterat fredagen den 20 november kl 03:25

En man skadar handen i en arbetsplatsolycka.

En man i 35-årsåldern klämmer handen i en maskin på en arbetsplats i Boländerna och förs till sjukhus med ambulans. Polis hör personer på platsen och skriver en anmälan om arbetsplatsolycka. Den skadade mannen har ännu inte hörts om händelsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
1078%
SverigeSunnersta

Brott jämfört med riket