facebook_pixelSernanders Väg 13 Uppsala län, Uppsala - hitta.se
Hitta.se

Sernanders Väg 13

752 62 Uppsala, Uppsala Uppsala län

Adress i Flogsta / Ekeby i Uppsala i Uppsala län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Sernanders Väg 13.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1970

Fastigheten på Sernanders Väg 13 är ett flerfamiljshus byggt 1970.

Snittvärderingen är 33 862 kr/m²

Snittvärderingen på Sernanders Väg 13 är ca 33 862 kr/m².

Värdera bostad på Sernanders Väg 13

Evaluation

Värdeindikation

33 862 kr/m2

Bolån i Uppsala - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Uppsala. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Uppsala

Boendemiljön i Flogsta / Ekeby

Boendemiljön i Flogsta / Ekeby

I området kring Sernanders Väg 13 bor många i flerbostadshus och radhus som för det mesta är byggda på 1970- och 1980-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (109%).

Wikipediafoton från närområdet

Ekeby, Uppsala
Berthåga
Upsala-Ekeby AB
Flogsta

Människorna i Flogsta / Ekeby

Människorna i Flogsta / Ekeby

Unga singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt i små- och medelstora städer

I Flogsta / Ekeby bor 45% kvinnor och 55% män. Medelåldern i området är 31 år, vilket är lägre än medelåldern i Uppsalas kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (11%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är styrketräning, film, spela dataspel/tv-spel, jämställdhetsfrågor, andra länders kultur, gympa och workout, följa populära tv-serier, konst, utförsåkning och modenyheter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 46% som högutbildade. 28% har gymnasieutbildning och 9% har endast grundskoleutbildning. 18% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 40%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 12 748 kr, vilket är 53% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 313 319 kronor i lån.

-53%

Skatteläget i Uppsala

För de som är folkbokförda på Sernanders Väg 13 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,14% (-0,51)

11,71% (0,43)

0,242% (0,00)

Summa

33,092% (-0,08)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 29,7% av rösterna.

Bostadsmarknaden i Flogsta / Ekeby

i Flogsta / Ekeby pågår och planeras det för 343 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Ekeby-Flogsta

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Sernanders Väg. Snitthyran är 7 521 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns sex förskolor i närheten

66 meter från adressen ligger Föräldraföreningen Tittut.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara tio minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Konsum Västertorg på Västertorg 3.

Lockas man av restaurangbesök finns Alans krog & pizzeria och Restaurang Mammas Meze i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (414 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (23 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Flogsta / Ekeby

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat onsdagen den 24 februari kl 02:53

Villainbrott i Berthåga.

Någon gång sedan i fredags fram till nu har det skett ett inbrott i en villa i Berthåga på Albertsvägen. Det är tillrört invändigt i huset, men oklart vad som stulits. Det är även oklart hur gärningsmannen tagit sig in i huset. Polisen har spärrat av och kommer att genomföra en teknisk undersökning.

Ofredande/förargelse

Rapporterat tisdagen den 23 februari kl 08:09

Man som blottar sig i Berthåga.

En inringare berättar att en man försöker blotta sig på Furudalsvägen i Berthåga. Flera patruller beordras till platsen där en man som stämmer in på signalementet påträffas. I samband med att mannen, som är i 25-årsåldern, ska kontrolleras gör han kraftigt motstånd och patrullen tvingas belägga mannen med både hand- och fotfängsel. I samband med att mannen gör motstånd skadas en av poliserna som får uppsöka sjukvård. Då patrullen misstänker att mannen är narkotikapåverkad omhändertas han och får följa med för provtagning. Förutom ringa narkotikabrott är mannen också misstänkt för våldsamt motstånd och hot mot tjänsteman.

Stöld/inbrott

Rapporterat tisdagen den 23 februari kl 07:36

Inbrott i restaurang.

Någon krossar ett fönster till en restaurang på Sjukhusvägen och gör inbrott. Ingen person finns kvar på platsen när väktare, och senare polis, kommer dit. Troligen har det stulits alkohol, men det är oklart om något mer försvunnit.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
1078%
SverigeFlogsta / Ekeby

Brott jämfört med riket