facebook_pixelStorkällsvägen 4D Uppsala län, Uppsala - hitta.se
Hitta.se

Storkällsvägen 4D

754 45 Uppsala, Uppsala Uppsala län

Adress i Brillinge i Uppsala i Uppsala län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Storkällsvägen 4D.

Hitta hit

Bolån i Uppsala - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Uppsala. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Uppsala

Boendemiljön i Brillinge

Boendemiljön i Brillinge

I området kring Storkällsvägen 4 bor många i villor och flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1960- och 1980-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (248%).

Wikipediafoton från närområdet

Upplands runinskrifter 963
Upplands runinskrifter 959
Vaksala distrikt
Upplands runinskrifter 964

Människorna i Brillinge

Människorna i Brillinge

Äldre höginkomsttagarfamiljer med äldre barn i villa i förorter kring de större städerna

I Brillinge bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 43 år, vilket är lägre än medelåldern i Uppsalas kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (12%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är antikviteter, trav och galopp, motorcyklar, motorsport, snickra/måla och bygga, krukväxter, arbeta i trädgården, pyssla, bakning och kungligheter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 39% som högutbildade. 30% har gymnasieutbildning och 7% har endast grundskoleutbildning. 11% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 35%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 27 488 kr, vilket är 1% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 190 339 kronor i lån.

+1%

Skatteläget i Uppsala

För de som är folkbokförda på Storkällsvägen 4D gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,14% (-0,51)

11,71% (0,43)

0,242% (0,00)

Summa

33,092% (-0,08)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 30,7% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 109% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+109%

Bostadsmarknaden i Brillinge

i Brillinge pågår och planeras det för 326 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Gränby

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Storkällsvägen. Snitthyran är 7 660 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

750 meter från adressen ligger Solskenets Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara åtta minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, City Gross på Takpannegatan 21.

Lockas man av restaurangbesök finns Burger King och Sushi Yama Gränbystaden i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tio minuters gångväg (1082 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (205 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Kraftkällan Gränby Centrum, tre minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Brillinge

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Misshandel, grov

Rapporterat måndagen den 22 februari kl 03:31

Tonårspojke blir misshandlad av flera personer.

Flera förbipasserande ringer in och berättar att en person blir misshandlad av flera andra i området kring vädergatorna i Gränby. Flera patruller beordras till platsen där man anträffar den person som ska ha blivit misshandlad, och den misshandlade är en pojke i mellersta tonåren. Polisen inleder en förundersökning gällande grov misshandel.

Misshandel

Rapporterat måndagen den 22 februari kl 07:13

Tumult vid ett trapphus på Vaksalagatan.

Polis larmas till Vaksalagatan där en man i 25-årsåldern ansätts av tre andra män vid ett trapphus. Den ansatta mannen lämnar adressen men hittas på annan plats. Han har mindre skador, men är inte i behov av sjukvård. Händelsen är till stora delar oklar, men mannen blir målsägare i en anmälan om försök till rån. Parallellt anträffas tre män på Vaksalagatan, en i 25-årsåldern, en i 20-årsåldern och en i övre tonåren (ej myndig). Alla tre grips.

Olaga hot

Rapporterat onsdagen den 17 februari kl 09:54

Man misstänkt för grovt olaga hot efter stöldförsök i butik.

En polispatrull beordras till en livsmedelsbutik i Nyby där en man har blivit påkommen med att försöka stjäla kött. Enligt personalen ska det röra sig om kött till ett värde av några tusen kronor, och i väntan på att polisen ska komma till platsen lyckas mannen smita ut i butiken där han sedan hotar personalen med ett tillhygge innan personalen på nytt får mannen under kontroll. Mannen, som är i 20-årsåldern, grips och en förundersökning gällande grovt olaga hot och stöld kommer har inletts. Ingen person kommer till skada i samband med händelsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
1078%
SverigeBrillinge

Brott jämfört med riket