facebook_pixel
Hitta.se
Högtider kan påverka öppettiderna

Leveransadress

Box 1500
701 15 Örebro

Om USÖ Universitetssjukhuset Örebro

USÖ Universitetssjukhuset Örebro är verksam inom Läkare och Sjukhus & Lasarett i Örebro.

USÖ Universitetssjukhuset Örebro har 3,2 i betyg!

USÖ Universitetssjukhuset Örebro har betygsatts av 25 personer varav tolv även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

3,2 /5

25 betyg. 12 kommentarer

Anne J.

för 2 dagar sedan

Låt inte Iva ta hand om era anhöriga, om dem behöver respirator eller livsuppehållande behandling. Dem ger inte alla samma chans

Sören P.

för 3 månader sedan

Väldigt bra bemötande både av sköterskor och läkare!

Lars G.

för mer än 6 månader sedan

den läkare jag får vård från har jag mycket stort förtroende för

Birgitta L.

för mer än ett år sedan

det bra trevligt bemötande

Margot S.

för mer än ett år sedan

Hamnade på IVA i Örebro p g a platsbrist på MSE. De räddade livet på mig och var mycket proffsiga och tillmötesgående rakt över i personalen. Jag låg också ett dygn på ÖNH och vill rikta ett speciellt tack till Edwin, som definitivt har hamnat på rätt plats i sitt yrkesliv.

Tomas

för mer än ett år sedan

Var dessvärre tvungen att uppsöka USÖ med min 2,5-årige son. Inte en tillstymmelse från någon i personalen att bära ansiktsmask, handskar eller hålla distans. Jag var ensam i de delar av byggnaderna jag vistades i om att bära ansiktsmask och handskar. När jag uttryckte önskemål om att de skulle ta på sig mask och handskar, alltifrån första kontakten med inskrivningssköterska, till sjuksyrror som ledsagade oss till undersökningsrummet (som nog inte desinficerats på ett tag) till barnläkare möttes jag endast av höjda ögonbryn, närmast fnysningar, och svar att det inte var deras rutiner (ej heller deras jobb, plikt och skyldighet att skydda patienter från smitta, får jag förmoda). Sök vård någon annanstans är min rekommendation.

Maria

för mer än ett år sedan

Säkert bra för vissa, men är ens symtom inte självklara så tas man inte på allvar.

Värdegrundsträsket

för mer än ett år sedan

Tycker det är knepigt när ni på ett svenskt sjukhus har en person i incheckdisken som står med "huckle". Ett sjukhus ska vara neutralt och definivt inte ha personal som har religiösa uttryck. Dessutom står dessa klädesplagg för kvinnoförtryck. Kanske dags för fler företag och myndigheter att kravla sig upp för värdegrundsträsket och fokusera mer på sin kärnverksamhet.

Tillfällig P.

för mer än ett år sedan

Bristande kompetens. Bemötande kan med fördel utvecklas. Gäller inte alla på hela sjukhuset, men ömdömme gäller det man erfar och genomlever.

W A.

för mer än ett år sedan

Fantastiska läkare Marek Holy, anestesiläkare med team, samt all personal på Ortopedmott. samt avd 37A pga en akutop. Diskektomi+dekompression skickad från Sunderby Sjukhus Luleå till USÖ 27/12-29/12-18. Proffessionalitet, vänlighet och en mycket läkande miljö.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Branscher

Olika telefonformat

Telefonformat för 019-602 10 00