facebook_pixelVärmeKompaniet Stockholm AB - Stenhuggarvägen 2Q, Saltsjö-Boo | hitta.se
Hitta.se
VärmeKompaniet Stockholm AB - Villauppvärmning, Fastighetsservice, Värmeverk, Solvärme & Vindkraft, Bergvärme, Värmepumpar & Värmeväxlare

Växel

Om VärmeKompaniet Stockholm AB

Välkommen till VärmeKompaniet Stockholm AB . Din lokala installatör av alla typer av värmepumpar i Stockholm med omnejd. Installation & service av värmepumpar i hela Stockholms regionen men framför allt i Nacka och Värmdö. Vi är en auktoriserad återförsäljare och installatör för IVT’s heltäckande program av värmepumpar inom bergvärme, luft/vatten, luft/luft och frånluft. VärmeKompaniet Stockholm AB erbjuder våra kunder i Nacka och Värmdö totalentreprenad, vilket innebär att vi tar helhetsansvaret för din installation! 


VärmeKompaniet Stockholm AB har 5 i betyg!

VärmeKompaniet Stockholm AB har betygsatts av fyra personer varav två även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

5 /5

4 betyg. 2 kommentarer

Pär S.

för mer än 6 månader sedan

Jag kan varmt rekommendera detta företag som genomsyrar högsta service. Igår när min värmepump inte orkade med kylan råkade jag först kontakta en konkurrent till VärmeKompaniet och fick först stå i telefonkö i 45 min för att sedan fick beskedet att alla har problem just nu och första lediga tid var om 1 1/2 vecka. Jag bokade den tiden men fick lite panik att vänta i ett kallt hus, så jag letade vidare och fann VärmeKompaniet som jag defacto hade kontakt med vid min förra service och där behövde jag inte vänta i långa telefonköer. Men framförallt Rebecka som svarade mig berättade att detta kan vi säkert lösa på telefon utan att skicka ut en servicetekniker. Efter 3 minuters samtal och ytterligare en proffsig vidarekoppling till en kollega var saken löst för min del och huset är varmt igen. VärmeKompaniet tjänande inget på mig som kund just då, men dom har mig som livskund - Bästa kundupplevelsen 2020 talet - TACK!

Håkan

för mer än ett år sedan

Superbra service av min luftvärmepump !

Karta och andra adresser

Stenhuggarvägen 2Q, 132 38 Saltsjö-Boo

VärmeKompaniet Stockholm AB har verksamhet på Stenhuggarvägen 2Q, Saltsjö-Boo. 

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 08-718 28 38