facebook_pixelFyrklövervägen 1 Värmlands län, Arvika - hitta.se
Hitta.se

Fyrklövervägen 1

671 33 Arvika, Arvika Värmlands län

Adress i Solvik i Arvika i Värmlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Fyrklövervägen 1.

Hitta hit

En villa byggd 1927

På adressen finns en villa byggd 1927. Huset är 136 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Solvik.

Värderingen är 17 647 kr/m²

Villan på Fyrklövervägen 1 värderas till ca 2 400 000 kr (17 647 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

2 400 000 kr

Bolån i Arvika - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Arvika. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Arvika

Tomten är ca 1204 kvadratmeter

Tomten, SAFIREN 29, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten SAFIREN 29 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Solvik

Människorna i Solvik

Människorna i Solvik

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Solvik bor 51% kvinnor och 49% män. Medelåldern i området är 55 år, vilket är högre än medelåldern i Arvikas kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (43%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 20% som högutbildade. 37% har gymnasieutbildning och 10% har endast grundskoleutbildning. 14% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 47%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 23 030 kr, vilket är 15% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 659 571 kronor i lån.

-15%

Skatteläget i Arvika

För de som är folkbokförda på Fyrklövervägen 1 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,50% (-0,15)

11,20% (-0,08)

0,242% (0,00)

Summa

32,942% (-0,23)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 29,6% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 21% fler röster än riksgenomsnittet.

C+21%

Bostadsmarknaden i Solvik

Just nu finns 28 objekt till salu i Arvika

Just nu finns det 2 hyreslägenheter att byta till i närheten av Fyrklövervägen. Snitthyran är 6 925 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

640 meter från adressen ligger Maskrosen Förskola.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är Stora Coop Styckåsen på Styckåsgatan 37.

Lockas man av restaurangbesök finns McDonald's Arvika i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (177 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (18 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Solvik

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rattfylleri

Rapporterat torsdagen den 6 maj kl 12:46

En bilist är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd i Sulvik

En polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil utefter Lv172 i höjd med Sulvik. Vid kontroll av föraren, en man i 30-årsåldern, fattar patrullen misstanke om att han är påverkad av narkotika och han får åka med patrullen för provtagning. Det är också brukandeförbud på den bil som mannen kör. Resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till rattfylleri eller inte.

Narkotikabrott

Rapporterat måndagen den 3 maj kl 11:14

Narkotikainsats i västvärmland

En större narkotikainsats genomfördes under helgen i västvärmland. Bland annat har amfetamin och metamfetamin till ett gatuvärde av cirka 100 000 kronor tagits i beslag. Ett flertal civila spaningspatruller gjorde tillsammans med personal från hundgruppen tillslag mot flera adresser på olika håll i västvärmland. Även bilar stoppades och kontrollerades. Bland annat stoppades en övningskörare som nu misstänks för ringa narkotikabrott och drograttfylleri. Totalt under insatsen gjordes beslag av amfetamin, metamfetamin, cannabis, ecstasy, tramadol, citodon, subutex, lyrica, färdigrullade jointar och ett antal ännu så länge oklassade tabletter.

Kontroll person/fordon

Rapporterat torsdagen den 29 april kl 09:35

Omhändertagen man i Åmotfors

Vid ca 09:00 tiden observerades en man med kniv som betedde sig underligt vid Gärdesskolan i Åmotfors. Skolan inrymdes och polis tillkallades. Mannen är nu omhändertagen. Sjukvårdsärende. 

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
24%
SverigeSolvik

Brott jämfört med riket