facebook_pixelBackgatan 2A Värmlands län, Charlottenberg - hitta.se
Hitta.se

Backgatan 2A

673 31 Charlottenberg, Eda Värmlands län

Adress i Eda i Charlottenberg i Värmlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Backgatan 2A.

Hitta hit

Bolån i Charlottenberg - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Charlottenberg. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Charlottenberg

Boendemiljön i Eda

Människorna i Eda

Människorna i Eda

Medelinkomsttagarfamiljer i småhus i eftertraktade områden i små- och medelstora städer

I Eda bor 43% kvinnor och 57% män. Medelåldern i området är 31 år, vilket är lägre än medelåldern i Edas kommun (51 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (27%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är spela dataspel/tv-spel, bild-/ljudanläggningar, datorer, foto/film, meka med bilar, pyssla, vidareutbildning/gå på kurser, alternativ hälsovård, astrologi och ny teknik i vardagslivet.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 6% som högutbildade. 38% har gymnasieutbildning och 19% har endast grundskoleutbildning. 14% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 44%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 18 439 kr, vilket är 32% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 384 953 kronor i lån.

-32%

Här i Eda betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Backgatan 2A gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,5 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,25% (0,60)

11,20% (-0,08)

0,242% (0,00)

Summa

33,692% (0,52)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 40,6% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 44% fler röster än riksgenomsnittet.

S+44%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Volvo i området.

Toyota
Volvo

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 11 objekt till salu i Charlottenberg

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fyra förskolor i närheten

171 meter från adressen ligger Barnomsorg Eda.

Matbutiker och restauranger

På gångavstånd ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Konsum Charlottenberg på Storgatan 4.

Lockas man av restaurangbesök finns Golfkrogen Noresund och Pizza Roma i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (524 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (168 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Eda

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Mord/dråp

Rapporterat måndagen den 30 november kl 10:31

Polisen har inlett en förundersökning gällande mord efter att en person hittats död.

Den 22 november anträffades en död person i Glava i närheten av Arvika. Inledningsvis misstänktes inget brott men efter en obduktion upptäcktes skador som ger anledning att tro personen har utsatts för våld från någon annan. Därför har polisen nu inlett en förundersökning gällande mord. En teknisk undersökning har påbörjats och det har även knackats dörr i området.

Trafikbrott

Rapporterat fredagen den 27 november kl 09:56

Grov olovlig körning och drograttfylleri i sunne på fredagskvällen

Vid stopp och kontroll av en personbil visade det sig att mannen som kört bilen saknar körkort och visade tecken på drogpåverkan varför han medtogs för provtagning och förhör. Mannen som är i 45-årsåldern är nu misstänkt för grov olovlig körning och drograttfylleri. Han är tidigare dömd ett flertal gånger för samma typ av brottslighet.

Trafikolycka, personskada

Rapporterat torsdagen den 26 november kl 05:56

Singelolycka en bil har voltat på lv172

Polis, räddningstjänst och ambulans kallas till en olycka på LV172 på Prästgårdsvägen i Arvika

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
46%
SverigeEda

Brott jämfört med riket