facebook_pixelIngemarssätter Värmlands län, Lysvik - hitta.se
Hitta.se

Ingemarssätter

Värmlands län

Bolån i Lysvik - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Lysvik. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Lysvik

Boendemiljön i Ingemarssätter

Människorna i Ingemarssätter

Familjer med barn i förskoleålder

I Ingemarssätter har 0% av familjerna mer än ett barn. Andelen familjer som bara har ett barn är högre än i resten av kommunen. De flesta barnen är i förskoleålder och 8% av de som bor här är barn under 19 år, vilket är lägre än genomsnittet (22%) för kommunen.

Barn i förskoleålder
Barn i grundskoleålder
Barn i gymnasieålder

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 15% som högutbildade. 50% har gymnasieutbildning och 6% har endast grundskoleutbildning. 19% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 66%.

Här i Sunne betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda i området gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,4 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,15% (0,50)

11,20% (-0,08)

0,242% (0,00)

Summa

33,592% (0,42)

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 3 objekt till salu i Lysvik

Det har sålts 2 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 9 142 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 8 095 kr/m2 och går upp med 21.07 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i området

På Bäck 33 ligger Bäckens Förskola.

Händelser och brott i närheten av Ingemarssätter

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikbrott

Rapporterat fredagen den 27 november kl 09:56

Grov olovlig körning och drograttfylleri i sunne på fredagskvällen

Vid stopp och kontroll av en personbil visade det sig att mannen som kört bilen saknar körkort och visade tecken på drogpåverkan varför han medtogs för provtagning och förhör. Mannen som är i 45-årsåldern är nu misstänkt för grov olovlig körning och drograttfylleri. Han är tidigare dömd ett flertal gånger för samma typ av brottslighet.

Brand

Rapporterat tisdagen den 24 november kl 07:30

Ladugårdsbrand i Östanbjörke norr om Sunne.

Inga rapporter om djur i ladugården eller personskador. Branden är fullt utvecklad. Räddningstjänst och polis är påväg till platsen. Uppdatering: Hela ladugården hade rasat när polis kom till platsen. Det finns ingen misstanke om brott.

Motorfordon, stöld

Rapporterat lördagen den 21 november kl 09:17

Inbrott i Garage, stöld av en 4-hjuling och en crossmotorcykel

Inbrott i garage, en Snöskoter och en crossmotorcykel har tillgripits. En brottsplatsundersökning kommer att genomföras

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
52%
SverigeIngemarssätter

Brott jämfört med riket