facebook_pixelNödviksvägen 2 Värmlands län, Säffle - hitta.se
Hitta.se

Nödviksvägen 2

661 94 Säffle, Säffle Värmlands län

Adress i Värmlands näs i Säffle i Värmlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Nödviksvägen 2.

Hitta hit

Ett hus byggt 1963

På adressen finns ett hus byggt 1963. Huset är 52 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Värmlands näs.

Bolån i Säffle - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Säffle. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Säffle

Tomten är ca 1297 kvadratmeter

Tomten, KROKSTAD 3:15, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten KROKSTAD 3:15 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Värmlands näs

Människorna i Värmlands näs

Människorna i Värmlands näs

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Värmlands näs bor 51% kvinnor och 49% män. Medelåldern i området är 56 år, vilket är högre än medelåldern i Säffles kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (26%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, arbeta i trädgården, trav och galopp och antikviteter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 26% som högutbildade. 42% har gymnasieutbildning och 8% har endast grundskoleutbildning. 26% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 64%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 26 631 kr, vilket är 2% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 181 200 kronor i lån.

-2%

Skatteläget i Säffle

För de som är folkbokförda på Nödviksvägen 2 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,00% (0,35)

11,20% (-0,08)

0,242% (0,00)

Summa

33,442% (0,27)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 37,6% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 33% fler röster än riksgenomsnittet.

S+33%

Bostadsmarknaden i Värmlands näs

Just nu finns 6 objekt till salu i Torstenstorp

Det har sålts 4 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 11 096 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 9 024 kr/m2 och går upp med 15.18 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns nio förskolor i närheten

5 092 meter från adressen ligger Höglundaskolan.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (141 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (20 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Värmlands näs

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rån väpnat

Rapporterat fredagen den 26 februari kl 02:01

Två personer, en man och en kvinna har gripits och anhållits på sannolika skäl misstänkta för grovt rån mot en spelbutik i Säffle.

Rånet skedde den 2 februari. Båda personerna är i tjugoårsåldern och greps på en ort i Värmland. Personerna greps under förmiddagen.

Brand

Rapporterat torsdagen den 25 februari kl 07:13

En brand har uppstått i en källare i Säffle

Polis och räddningstänst kallas till Billerudsgatan där en brand har utbrutit i källaren. Misstanke uppstår att det är anlagt så en anmälan om mordbrand upprättas. Platsen är avspärrad för att en brottsplatsundersökning skall genomföras. Brottsrubriceringen är oklar i nuläget

Trafikolycka

Rapporterat söndagen den 21 februari kl 07:44

Minst två fordon har kolliderat i rondellen Järnvägsgatan/V:a storgatan i säffle.

Räddningstjänst, ambulans och polis är på väg till platsen. Skadeläget liksom trafiksituationen på platsen är ännu oklar. Enligt räddningstjänsten har ingen person skadats i samband med sammanstötningen. Vad gäller de båda inblandade fordonen så var det endast små skador på dessa.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
30%
SverigeVärmlands näs

Brott jämfört med riket