facebook_pixelTorpstigen 4 Värmlands län, Säffle - hitta.se
Hitta.se

Torpstigen 4

661 31 Säffle, Säffle Värmlands län

Adress i Annelund i Säffle i Värmlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Torpstigen 4.

Hitta hit

En villa byggd 1954

På adressen finns en villa byggd 1954. Huset är 115 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Annelund.

Värderingen är 7 130 kr/m²

Villan på Torpstigen 4 värderas till ca 820 000 kr (7 130 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

820 000 kr

Bolån i Säffle - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Säffle. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Säffle

Tomten är ca 866 kvadratmeter

Tomten, ÄLVAN 2, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten ÄLVAN 2 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Annelund

Människorna i Annelund

Människorna i Annelund

Medelinkomsttagarfamiljer i villaområden utanför små- och medelstora städer

I Annelund bor 53% kvinnor och 47% män. Medelåldern i området är 48 år, vilket är lägre än medelåldern i Säffles kommun (52år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (18%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorcyklar, meka med bilar, motorsport, arbeta i trädgården, trav och galopp, energisparande, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida och bild-/ljudanläggningar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 27% som högutbildade. 51% har gymnasieutbildning och 8% har endast grundskoleutbildning. 27% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 61%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 601 kr, vilket är 9% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 854 823 kronor i lån.

-9%

Skatteläget i Säffle

För de som är folkbokförda på Torpstigen 4 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,00% (0,35)

11,20% (-0,08)

0,242% (0,00)

Summa

33,442% (0,27)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 29,4% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 68% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+68%

Bostadsmarknaden i Annelund

Just nu finns 28 objekt till salu i Annelund

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

279 meter från adressen ligger Kyrkmyrens Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara sex minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, LiDL på Vintergatan 2.

Lockas man av restaurangbesök finns McDonald's och Stenmagasinet i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tio minuters gångväg (1044 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (43 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Höglundaskolan, sju minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Annelund

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rån väpnat

Rapporterat fredagen den 26 februari kl 02:01

Två personer, en man och en kvinna har gripits och anhållits på sannolika skäl misstänkta för grovt rån mot en spelbutik i Säffle.

Rånet skedde den 2 februari. Båda personerna är i tjugoårsåldern och greps på en ort i Värmland. Personerna greps under förmiddagen.

Brand

Rapporterat torsdagen den 25 februari kl 07:13

En brand har uppstått i en källare i Säffle

Polis och räddningstänst kallas till Billerudsgatan där en brand har utbrutit i källaren. Misstanke uppstår att det är anlagt så en anmälan om mordbrand upprättas. Platsen är avspärrad för att en brottsplatsundersökning skall genomföras. Brottsrubriceringen är oklar i nuläget

Trafikolycka

Rapporterat söndagen den 21 februari kl 07:44

Minst två fordon har kolliderat i rondellen Järnvägsgatan/V:a storgatan i säffle.

Räddningstjänst, ambulans och polis är på väg till platsen. Skadeläget liksom trafiksituationen på platsen är ännu oklar. Enligt räddningstjänsten har ingen person skadats i samband med sammanstötningen. Vad gäller de båda inblandade fordonen så var det endast små skador på dessa.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
30%
SverigeAnnelund

Brott jämfört med riket