facebook_pixelAspen 64 Värmlands län, Sysslebäck - hitta.se
Hitta.se

Aspen 64

680 60 Sysslebäck, Torsby Värmlands län

Bolån i Sysslebäck - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Sysslebäck. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Sysslebäck

Boendemiljön i Branäs

Boendemiljön i Branäs

Området kring Aspen 64 består till 74% av småhus. Det är vanligt med villor som för det mesta är byggda kring millennieskiftet.

Husen byggda kring och efter millennieskiftet varierar mycket i stil och är anpassade efter husbyggarens individuella önskemål och smak. Trender som går att se är nyfunktionalism och hus i New England-stil.

Wikipediafoton från närområdet

Branäs
Ransby
Västra Villmyrtjärnen
Dalby, Torsby kommun

Människorna i Branäs

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 21% som högutbildade. 40% har gymnasieutbildning och 9% har endast grundskoleutbildning. 14% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 53%.

Här i Torsby betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Aspen 64 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,8 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,50% (0,85)

11,20% (-0,08)

0,242% (0,00)

Summa

33,942% (0,77)

Bostadsmarknaden i Branäs

i Branäs pågår och planeras det för 20 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 1 objekt till salu i Sysslebäck

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (336 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (142 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Branäs

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, vilt

Rapporterat fredagen den 15 januari kl 02:37

Kollission personbil - älg

I Stöllet har en bilförare kolliderat med en av två älgar som sprang ut. Bilruta trasig och älgen sprang iväg. Eftersöksjägare inringd för efterforskning av djuret

Trafikolycka, vilt

Rapporterat söndagen den 10 januari kl 03:43

En bilist har kört på en älg i närheten av Kläppen

Polisen får samtal från en bilist som säger att en bilist har kört på en älg i närheten av Kläppen. Bilisten, en man i 35-årsåldern, har skadat en hand och har slagit i huvudet. Ambulanspersonal på plats har undersökt honom. Det är oklart om han behövde åka med ambulansen till sjukhus. Älgen gick iväg från platsen och en jägare är utringd för att söka efter älgen. Polisen misstänker inget brott i samband med olyckan.

Trafikhinder

Rapporterat lördagen den 2 januari kl 03:15

En förarlös häst med sulky springer på Lv66 vid malungsfors i riktning mot Malung

Polisatrull är beordrad till platsen.   UPPDATERING KL 15.28. Hästen har kommit åter till ägaren. Det var ingen olycka som orsakat att hästen slitit sig och rust ut i trafiken.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
51%
SverigeBranäs

Brott jämfört med riket