Aspen 64 Värmlands län, Sysslebäck - hitta.se

Aspen 64

680 60 Sysslebäck, Torsby Värmlands län

Bolån i Branäs - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Branäs. Vår snittränta är 1,35%*. Få ett individuellt ränteerbjudande hos Nordea.

Räkna på ditt bolån!* Avser 3 års bunden ränta (jan 2019). All ränta sätts individuellt. Effektiv ränta för ett lån på 1 miljon kronor är i detta fallet 1,35%. Beräkningen baseras på löptid på 50 år, rak amortering och e-låneavi. Totalt belopp att betala: 1 353 988 kr, första avbetalningen är 2 842 kr och totalt 600 avbetalningar.

Boendemiljön i Branäs

housing_info

Området kring Aspen 64 består till 96% av småhus. Det är vanligt med villor som för det mesta är byggda kring millennieskiftet.

Husen byggda kring och efter millennieskiftet varierar mycket i stil och är anpassade efter husbyggarens individuella önskemål och smak. Trender som går att se är nyfunktionalism och hus i New England-stil.

Samla dina lån och få mer över av lönen

I detta område så är snitträntan för ett privatlån 6.26%. Med hjälp av Sambla så sänker du räntekostnaden med i genomsnitt 2,772 kr. Räkna på kostnaden här

Samla dina lån

Wikipediafoton från närområdet

Människorna i Branäs

Familjer med barn i grundskoleålder

I Branäs har 6% av familjerna mer än ett barn. Andelen familjer som bara har ett barn är lägre än i resten av kommunen. De flesta barnen är i grundskoleålder och 15% av de som bor här är barn under 19 år, vilket är lägre än genomsnittet (19%) för kommunen.

Barn i förskoleålder
Barn i grundskoleålder
Barn i gymnasieålder

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 23% som högutbildade. 59% har gymnasieutbildning och 16% har endast grundskoleutbildning. 30% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 68%.

Här i Torsby betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Aspen 64 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,8 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,50(0,85)

11,20(-0,08)

0,242(0,00)

Summa

33,942(0,77)

Lokaltrafik

Lokaltrafik

Skolor, grönområden, etc

Det finns en grundskola i närheten

Närmaste grundskola är Kvistbergsskolan (7 287 meter), som är en kommunal skola.

area_geo

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (336 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (142 meter) från adressen.

Arbetsmarknaden i Branäs

Jobb i närheten

Just nu finns det 73 lediga jobb i Torsby, vilket motsvarar 100% av alla lediga jobb i Värmlands län. Bland annat söker man:

- Lärare i gymnasiet - yrkesämnen

- Kantpressare

- Barnmorska, öppen vård/mödravård

- Stödassistent

- Truckförare

Exempel på företag som anställer just nu:

- Ulricehamns kommun, Tingsholmsgymnasiet

- Aktiebolaget Söder & Co Consulting

- Regionhälsan, Ulricehamn Barnmorskemottagning

- Ulricehamns kommun, Funktionsnedsättning

- First Personalpartner AB

100%
Värmlands länTorsby

Andel av jobben i länet

Händelser och brott i närheten av Branäs

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat söndagen den 12 januari kl 09:40

En olycka har skett i höjd med Stöllet.

SOS-alarm meddelar att en bilist har kört av vägen på E16/E45 i höjd med Stöllet.  Enligt ambulansen på plats är det mycket halt vid olycksplatsen. I bilen färdades en man i 40-årsåldern och 4 barn. Samtliga är förda till sjukhus för kontroll men de uppges inte vara skadade.

Misshandel

Rapporterat söndagen den 12 januari kl 09:30

En misshandel har skett i Malung.

Det har varit bråk i en bostad i Malung. En man skall ha slagit en annan man i huvudet med en flaska. Den som gjorde misshandeln lämnade därefter platsen. Polisen har varit på plats och tagit uppgifter för en anmälan. Anledningen till misshandeln är i nuläget oklar. Mannen som blev slagen är i 35-årsåldern och efter att ambulans varit på plats och undersökt honom visade det sig att han inte behövde åka med till sjukhus men han har fått en sårskada i huvudet. Mannen som gjorde misshandeln är i 30-årsåldern. Han är i nuläget inte frihetsberövad. En utredning gällande misshandel, alternativt grov misshandel, är påbörjad.

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 7 januari kl 07:14

Två bilar i krock på E20.

18.47 SOS larmade om en trafikolycka vid Långberget i Strängnäs. Två personbilar skulle vara inblandade och de ska preliminärt ha krockats sida mot sida. 19.08 Det var totalstopp på E20 i riktning mot Stockholm, preliminärt under 30 minuter under räddningsarbetet. 19.12 Polis var på väg mot platsen. Inga personskador har rapporterats, men det fanns bärgningsbehov på åtminstone den ena bilen. 19.42 E20 var öppen för trafik i båda körfälten södergående. 20.20 Polisen misstänker inget brott.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
51%
SverigeBranäs

Brott jämfört med riket