facebook_pixelBryngels Väg 14 Värmlands Län, Värmlands Nysäter - hitta.se
Hitta.se

Bryngels Väg 14

661 95 Värmlands Nysäter, Säffle Värmlands Län

En villa byggd 1974

På adressen finns en villa byggd 1974. Huset är 130 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Gillberga.

Bolån i Värmlands Nysäter - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Värmlands Nysäter. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Värmlands Nysäter

Tomten är ca 927 kvadratmeter

Tomten, NYSÄTER 1:82, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten NYSÄTER 1:82 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Gillberga

Människorna i Gillberga

Människorna i Gillberga

Pensionärer med medelinkomster i äldreboende

I Gillberga bor 64% kvinnor och 36% män. Medelåldern i området är 53 år, vilket är högre än medelåldern i Säffles kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (78%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, följa populära tv-serier, hårvård, rida, alternativ hälsovård, meka med bilar, ishockey, motorsport, sticka och handarbeta och personbilar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 11% som högutbildade. 11% har gymnasieutbildning och 3% har endast grundskoleutbildning. 3% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 53%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 15 244 kr, vilket är 44% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 484 601 kronor i lån.

-44%

Skatteläget i Säffle

För de som är folkbokförda på Bryngels väg 14 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,00% (0,35)

11,20% (-0,08)

0,242% (0,00)

Summa

33,442% (0,27)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 26,5% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 169% fler röster än riksgenomsnittet.

C+169%

Bostadsmarknaden i Gillberga

Just nu finns 2 objekt till salu i Värmlands Nysäter

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

206 meter från adressen ligger Enens Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara två minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Vikinghallen på Nyströmsvägen 1.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters gångväg (623 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (20 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Gillberga

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat söndagen den 21 februari kl 07:44

Minst två fordon har kolliderat i rondellen Järnvägsgatan/V:a storgatan i säffle.

Räddningstjänst, ambulans och polis är på väg till platsen. Skadeläget liksom trafiksituationen på platsen är ännu oklar. Enligt räddningstjänsten har ingen person skadats i samband med sammanstötningen. Vad gäller de båda inblandade fordonen så var det endast små skador på dessa.

Åldringsbrott

Rapporterat tisdagen den 16 februari kl 06:50

Ytterligare ett åldringsbrott i Värmland.

En 95-årig kvinna uppger att 1 man som presenterade sig som polis har lyckats komma över en kvinnas kontokort och kod. Det andra åldringsbrottet i värmland på några timmar. Polis på väg mot platsen

Stöld/inbrott

Rapporterat måndagen den 15 februari kl 11:39

Det har varit inbrott på ett företag i sydvästra industriområdet

Polisen får samtal om att det har varit inbrott på ett företag. Flera dörrar är uppbrutna och man har bland annat stulit verktyg. Polisen kommer att åka till platsen för att söka efter spår efter den eller de som har gjort inbrottet.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
30%
SverigeGillberga

Brott jämfört med riket