facebook_pixelLappvattnet 21 Västerbottens Län, Burträsk - hitta.se
Hitta.se

Lappvattnet 21

937 93 Burträsk, Skellefteå Västerbottens Län

Adress i Burträsk i Burträsk i Västerbottens Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Lappvattnet 21.

Hitta hit

En villa byggd 1931

På adressen finns en villa byggd 1931. Huset är 65 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Burträsk.

Bolån i Burträsk - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Burträsk. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Burträsk

Tomten är ca 2613 kvadratmeter

Tomten, LAPPVATTNET 5:44, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten LAPPVATTNET 5:44 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Burträsk

Människorna i Burträsk

Människorna i Burträsk

Äldre låg- och medelinkomsttagarfamiljer i villa i glesbygd

I Burträsk bor 46% kvinnor och 54% män. Medelåldern i området är 46 år, vilket är lägre än medelåldern i Skellefteås kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (36%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, arbeta i trädgården, trav och galopp och antikviteter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 32% som högutbildade. 32% har gymnasieutbildning och 8% har endast grundskoleutbildning. 26% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 65%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 795 kr, vilket är 16% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 425 622 kronor i lån.

-16%

Här i Skellefteå betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Lappvattnet 21 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,65% (1,00)

11,30% (0,02)

0,242% (0,00)

Summa

34,192% (1,02)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 37,4% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 102% fler röster än riksgenomsnittet.

C+102%

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fyra förskolor i närheten

8 141 meter från adressen ligger Liljegårdens förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sju minuters gångväg (765 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (31 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Burträsk

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat fredagen den 14 maj kl 07:22

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Här följer ett urval av nattens händelser: 01:39 Misshandel, Skellefteå Polis beordras till en adress i Skellefteå med anledning av bråk. En man och en kvinna är inblandade, de har en relation. En anmälan och motanmälan upprättas gällande misshandel samt ofredande. En viltolycka vid Nyåker, Skellefteå kommun, har anmälts till polisen under natten. Det finns inga rapporter om personskador.

Trafikolycka

Rapporterat lördagen den 8 maj kl 08:44

Larm om trafikolycka på E4 Bureå, Skellefteå.

Tidigare i morse larmades polisen om en singelolycka på E4 Bureå. Enligt initiala uppgifter har en personbil kört in i mitträcket.  Det finns inga uppgifter om eventuella personskador. Polis är på plats.  Uppdatering klockan 09:10: Mitträcket är trasigt på olycksplatsen. Polisen misstänker inget brott i samband med olyckan. 

Trafikbrott

Rapporterat torsdagen den 6 maj kl 12:39

E4 Bureå, bilist stoppad efter att ha gjort en omkörning trots mötande trafik

Böter utfärdas.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
263%
SverigeBurträsk

Brott jämfört med riket