facebook_pixelUttersjöbäcken 21 Västerbottens län, Lövånger - hitta.se
Hitta.se

Uttersjöbäcken 21

932 93 Lövånger, Skellefteå Västerbottens län

Adress i Lövånger i Lövånger i Västerbottens län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Uttersjöbäcken 21.

Hitta hit

Bolån i Lövånger - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Lövånger. Genomsnittlig ränta föregående månad (aug 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,24%

Räkna på ditt bolån!

Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,25% (aug 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,24% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 310 517 kronor och den första avbetalningen är 2 700 kronor.

Nordea Logo
Bolån i Lövånger

Tomt på ca 1390 kvadratmeter

Tomten, UTTERSJÖN 6:7, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten UTTERSJÖN 6:7 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Uttersjöbäcken 21

Människorna i Uttersjöbäcken 21

Människorna i Uttersjöbäcken 21

Äldre låg- och medelinkomsttagarfamiljer i villa i glesbygd

Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, arbeta i trädgården, trav och galopp och antikviteter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Familjer med barn i förskoleålder

I Uttersjöbäcken 21 har 4% av familjerna mer än ett barn. Andelen familjer som bara har ett barn är lägre än i resten av kommunen. De flesta barnen är i förskoleålder och 13% av de som bor här är barn under 19 år, vilket är lägre än genomsnittet (22%) för kommunen.

Barn i förskoleålder
Barn i grundskoleålder
Barn i gymnasieålder

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 50% som högutbildade. 24% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 30% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 68%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 13 869 kr, vilket är -49% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 384 499 kr i lån.

-49%

Här i Skellefteå betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda i området gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,65% (1,00)

11,30% (0,02)

0,242% (0,00)

Summa

34,192% (1,02)

Hög medelålder i området

Medelåldern i området är 64 år, vilket är högre än medelåldern i Skellefteås kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (39%) är högre än i resten av kommunen.

Centerpartiet är ovanligt starka i området

I valdistriktet röstar man vänster. Centerpartiet får 133% fler röster än riksgenomsnittet. Socialdemokraterna är största parti med 32.1% av rösterna.

C+133%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 1 objekt till salu i Lövånger

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (450 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger undefined meter från adressen.

Händelser och brott i närheten av Uttersjöbäcken 21

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat fredagen den 17 september kl 01:44

Ett urval av nattens händelser

23:30 - Stöld genom inbrott. Lövånger, Skellefteå Polis får samtal om misstänkt skadegörelse då glaskross hörts. På plats konstateras också en krossad glasruta till en bostad. I bostaden ska det ha tillgripits gods. Polis skriver anmälan gällande stöld genom inbrott och skadegörelse. Polis håller även förhör och genomför åtgärder för att säkra spår. 01:44 - Lugnt i länet 04:43 - Trafikolycka med tåg. Umeå Polis, räddningstjänst och ambulans kallas till platsen med anledning av en trafikolycka. Initiala uppgifter gjorde gällande att en person ska ha blivit påkörd. Polis samverkar med räddningstjänst och ambulans för att utröna omständigheterna. Sammanfattningsvis har det varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Trafikkontroll

Rapporterat söndagen den 26 september kl 12:07

Resultat efter trafikontroll på E4, Bureå.

Tre förare får ordningsbot för hastighetsöverträdelse. Två av dessa får sitt körkort omhändertaget. Trafikkontroller är en del i polisens arbete för att förhindra och förebygga trafikolyckor.

Trafikkontroll

Rapporterat onsdagen den 15 september kl 17:48

Resultat av polisens arbete i trafiken.

Under eftermiddagen har polisen kontrollerat trafiken runt om i länet. E4 Bureå, Skellefteå: Ordningsbot utfärdades då personbilen var avställd och hade körförbud. Hörnefors, Umeå: Ordningsbot utfärdades då bilen hade körförbud samt då föraren saknade bilbälte under färd. Skolgatan, Umeå: Ordningsbot utfärdas till bilist som kört för fort med en bil som har brukandeförbud. Registreringsskyltarna omhändertogs. Ostvägen, Ersboda. Trafikkontroll i samband med den nationella trafikveckan. De flesta trafikanter höll hastigheten, inga böter utfärdades för hastighetsöverträdelse.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
263%
SverigeUttersjöbäcken 21

Brott jämfört med riket