facebook_pixelTallvägen 20 Västerbottens Län, Norsjö - hitta.se
Hitta.se

Tallvägen 20

935 31 Norsjö, Norsjö Västerbottens Län

Adress i Norsjö i Norsjö i Västerbottens Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Tallvägen 20.

Hitta hit

En villa byggd 1974

På adressen finns en villa byggd 1974. Huset är 142 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Norsjö.

Värderingen är 9 941 kr/m²

Villan på Tallvägen 20 värderas till ca 1 710 000 kr (9 941 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

1 710 000 kr

Bolån i Norsjö - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Norsjö. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Norsjö

Tomten är ca 1021 kvadratmeter

Tomten, LJUNGEN 3, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten LJUNGEN 3 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Norsjö

Människorna i Norsjö

Människorna i Norsjö

Unga medelinkomsttagarfamiljer med barn i villa på småorter eller i glesbygd

I Norsjö bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 57 år, vilket är högre än medelåldern i Norsjös kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (43%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorsport, jakt, meka med bilar, snickra/måla och bygga, arbeta i trädgården, motorcyklar, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku och krukväxter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 17% som högutbildade. 44% har gymnasieutbildning och 10% har endast grundskoleutbildning. 20% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 57%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 20 573 kr, vilket är 24% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 252 354 kronor i lån.

-24%

Här i Norsjö betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Tallvägen 20 gäller skattetabell 35. Det innebär att inkomstskatten här är 1,8 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 500 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

23,40% (1,75)

11,30% (0,02)

0,242% (0,00)

Summa

34,942% (1,77)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 44,8% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 59% fler röster än riksgenomsnittet.

S+59%

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

805 meter från adressen ligger Storspoven fritidshem.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (195 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca sju minuters gångväg (763 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Norsjö

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Mord/dråp, försök

Rapporterat lördagen den 17 april kl 08:49

En kvinna är gripen misstänkt för försök till mord i Norsjö.

Polis beordras till en bostad i Norsjö efter samtal om bråk. En skadad man anträffas och förs till sjukvård. Kvinnan, som är i 35-årsåldern, som befinner sig på platsen grips vid halv fem-tiden, misstänkt för försök till mord. Mannen och kvinnan är bekanta med varandra. Polis ska arbeta vidare med ärendet genom att bland annat hålla förhör. Bostaden är avspärrad för senare teknisk undersökning. Åklagare kommer att kontaktas för att fatta beslut om den misstänkta kvinnan ska anhållas eller ej. Uppdaterad 13:40 I dag har ett kortare förhör hållits med den misstänkta kvinnan. Efter det förhöret anhölls hon av åklagare, misstänkt för försök till mord. Polisens tekniker har genomfört en brottsplatsundersökning i bostaden. Avspärrningarna kvarstår dock. Polisen arbetar vidare med ärendet och kommer att knacka dörr i området under kvällen. I morgon kommer förhör att hållas med kvinnan och hennes advokat kommer att närvara då. Under morgondagen kommer även förhör hållas med den skadade mannen.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 16 april kl 01:28

Vormsele, singelolycka efter länsväg 363

En bilist har kört in i ett träd. Två personer är förda till sjukhuset i Lycksele.

Sammanfattning natt

Rapporterat söndagen den 11 april kl 07:55

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00.

Utöver nedanstående ärenden har polisen utfört flertalet kontroller av personer och fordon som inte har resulterat i någon misstanke om brott, bland annat har någon högljudd fest samt motorburen ungdom kontrollerats. Här följer ett urval av nattens polisverksamhet: 01:02 Drograttfylleri, Skellefteå Polisen får ett samtal om en vinglig färd på Vitberget i Skellefteå. Patrull stoppar bilen och misstanke uppstår om att föraren, en man, är påverkad av narkotika. Han medtas för provtagning och förhör. Anmälan upprättas gällande drograttfylleri och ringa narkotikabrott, eget bruk. 02:32 Brand, Sorsele Polisen larmas om en villabrand utanför Sorsele och åker dit för att biträda räddningstjänsten. Ingen person ska ha kommit till skada. Polisen misstänker inget brott i samband med branden.  05:54 Trafikbrott, Skelleftehamn Polisen stoppar och kontrollerar en personbil. Föraren får en ordningsbot då bilen har brukandeförbud. 

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
85%
SverigeNorsjö

Brott jämfört med riket