facebook_pixelÄngsvägen 13 Västernorrlands Län, Ånge - hitta.se
Hitta.se

Ängsvägen 13

841 32 Ånge, Ånge Västernorrlands Län

Adress i Borgsjö i Ånge i Västernorrlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Ängsvägen 13.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1950

Fastigheten på Ängsvägen 13 är ett flerfamiljshus byggt 1950.

Bolån i Ånge - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Ånge. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Ånge

Boendemiljön i Borgsjö

Boendemiljön i Borgsjö

I området kring Ängsvägen 13 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1940- och 1950-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (60%).

Wikipediafoton från närområdet

Medelpads västra domsagas tingslag
Ånge
Ånge kyrka
Holmbacktjärnen

Människorna i Borgsjö

Människorna i Borgsjö

Unga singlar med lägre utbildning och låga inkomster i förortsområden till små- och medelstora städer

I Borgsjö bor 58% kvinnor och 42% män. Medelåldern i området är 53 år, vilket är högre än medelåldern i Ånges kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (30%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är spela dataspel/tv-spel, bild-/ljudanläggningar, datorer, foto/film, meka med bilar, pyssla, vidareutbildning/gå på kurser, alternativ hälsovård, astrologi och ny teknik i vardagslivet.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 15% som högutbildade. 32% har gymnasieutbildning och 16% har endast grundskoleutbildning. 22% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 55%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 18 869 kr, vilket är 30% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 461 075 kronor i lån.

-30%

Här i Ånge betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Ängsvägen 13 gäller skattetabell 35. Det innebär att inkomstskatten här är 1,7 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 500 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

23,33% (1,68)

11,29% (0,01)

0,242% (0,00)

Summa

34,862% (1,69)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 52,5% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 86% fler röster än riksgenomsnittet.

S+86%

Bostadsmarknaden i Borgsjö

Just nu finns 4 objekt till salu i Ånge

Det har sålts 2 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 3 823 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 3 823 kr/m2 och förblir oförändrade.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

239 meter från adressen ligger Solgården Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara fem minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Ånge på Centraltorget 22.

Lockas man av restaurangbesök finns Mittlandia Hotell i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters gångväg (684 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca tre minuters gångväg (342 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Borgsjö

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikkontroll

Rapporterat tisdagen den 20 april kl 12:58

Albyvägen, resultat efter trafikkontroll

Sex förare har fått böter efter hastighetsöverträdelser.

Trafikolycka, singel

Rapporterat tisdagen den 20 april kl 09:53

E14 Borgsjö, bilist inblandad i olycka

Föraren är ute ur bilen. Bilen måste bärgas från platsen. Uppdatering kl 11:00 Föraren är förd med ambulans till sjukhus. (För eventuella frågor om skador, kontakta sjukvården).

Försvunnen person

Rapporterat söndagen den 18 april kl 08:35

Polisen söker en man som eventuellt kan befinna sig i Ånge kommun.

Sedan lördag eftermiddag söker polisen efter en man i 80-årsåldern som försvunnit från Färila, Ljusdal kommun i Gävleborgs län. Enligt anhöriga lämnade mannen Färila med bil vid kl 07.30 på morgonen för att åka till okänd plats för att promenera. Bland annat vittnesuppgifter tyder på att mannen kan ha kört norrut i riktning mot Ramsjö, men det är inte säkerställt att det är det han gjort. Inget svar fås på mannens telefon och flera pejlingar har inte gett någon mer information om var han kan befinna sig. Polisen söker iakttagelser av mannens bil. Han färdas i en silverfärgad Hyundai med tyska registreringsskyltar. Eftersom det finns uppgifter om att mannen kan ha kört norrut vill polisen be allmänheten i Västernorrland, framför allt i Ånge kommun, att vara extra uppmärksamma och höra av sig om iakttagelser rörande mannen eller bilen har gjorts eller görs. Personer som sett bilen ombeds ringa 112. Uppge att det gäller en försvunnen person i region Mitt.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
60%
SverigeBorgsjö

Brott jämfört med riket