facebook_pixelFullriggarvägen 25 Västernorrlands län, Alnö - hitta.se
Hitta.se

Fullriggarvägen 25

865 32 Alnö, Sundsvall Västernorrlands län

Adress på AlnönAlnö i Västernorrlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Fullriggarvägen 25.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1974

Fastigheten på Fullriggarvägen 25 är ett flerfamiljshus byggt 1974.

Bolån på Alnö - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta på Alnö. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån på Alnö

Boendemiljön på Alnön

Boendemiljön på Alnön

I området kring Fullriggarvägen 25 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1970- och kring millennieskiftet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (57%).

Wikipediafoton från närområdet

Alnön
Gustavsberg, Sundsvalls kommun
Alnöbron
Vi, Sundsvalls kommun

Människorna på Alnön

Människorna på Alnön

Unga singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt i små- och medelstora städer

På Alnön bor 54% kvinnor och 46% män. Medelåldern i området är 36 år, vilket är lägre än medelåldern i Sundsvalls kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (17%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är prova nya produkter, spela dataspel/tv-spel, skönhetsvård, astrologi, följa populära tv-serier, film, ny teknik i vardagslivet, bild-/ljudanläggningar, datorer och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 11% som högutbildade. 41% har gymnasieutbildning och 19% har endast grundskoleutbildning. 26% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 63%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 15 767 kr, vilket är 42% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 208 543 kronor i lån.

-42%

Här i Sundsvall betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Fullriggarvägen 25 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,59% (0,94)

11,29% (0,01)

0,242% (0,00)

Summa

34,122% (0,95)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 40,2% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 42% fler röster än riksgenomsnittet.

S+42%

Bostadsmarknaden på Alnön

Just nu finns 6 objekt till salu i Johannedal

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

202 meter från adressen ligger Fyren Förskola.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Tre Kronor Pizzeria & Restaurang i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tio minuters gångväg (1038 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (47 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Ego Alnö, sex minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Alnön

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 22 januari kl 07:10

Trafikolycka på E4 Skönsberg, Sundsvall.

Polisen larmas om en trafikolycka mellan flera fordon. Enligt tillgängliga uppgifter ska två personbilar ha varit inblandade i olyckan. Inga personskador ska ha uppstått. Framkomligheten ska ha varit påverkad men trafiken är nu igång igen.  Polisen har varit på plats.

Skadegörelse

Rapporterat lördagen den 16 januari kl 02:21

Skadegörelse på flera bilar på Korstavägen i Sundsvall.

Under natten till lördagen den 16 januari mellan 02:00 och 04:00 har sex bilar parkerade vid Korstavägen 2 i Sundsvall utsatts för skadegörelse. Rutor har slagits sönder på bilarna. Polisen har varit på plats, anmälan gällande skadegörelse upprättas. Polisen söker iakttagelser från allmänheten. Har du sett något i området under den angivna tiden som kan ha ett samband med skadegörelsen. Kontakta polisen på telefonnummer 114 14. 

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 15 januari kl 04:50

Polispatrull beordras till en trafikolycka på Antennvägen/Ljustavägen, Birsta.

Det är oklart hur många fordon som är inblandade och om någon person skadats. 

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
524%
SverigeAlnön

Brott jämfört med riket