facebook_pixelRäbbmogatan 36 Västernorrlands län, Alnö - hitta.se
Hitta.se

Räbbmogatan 36

865 32 Alnö, Sundsvall Västernorrlands län

Adress på AlnönAlnö i Västernorrlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Räbbmogatan 36.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1974

Fastigheten på Räbbmogatan 36 är ett flerfamiljshus byggt 1974.

Bolån på Alnö - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta på Alnö. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån på Alnö

Boendemiljön på Alnön

Boendemiljön på Alnön

I området kring Räbbmogatan 36 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1960- och 1970-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (66%).

Wikipediafoton från närområdet

Tunadal
Alnö gamla kyrka
Alnösundet
Alnön

Människorna på Alnön

Människorna på Alnön

Pensionerade singlar med medelinkomster i små- och medelstora städer

På Alnön bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 51 år, vilket är högre än medelåldern i Sundsvalls kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (34%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, följa populära tv-serier, hårvård, rida, alternativ hälsovård, meka med bilar, ishockey, motorsport, sticka och handarbeta och personbilar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 11% som högutbildade. 40% har gymnasieutbildning och 22% har endast grundskoleutbildning. 12% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 63%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 26 458 kr, vilket är 3% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 178 538 kronor i lån.

-3%

Här i Sundsvall betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Räbbmogatan 36 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,59% (0,94)

11,29% (0,01)

0,242% (0,00)

Summa

34,122% (0,95)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 42,5% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 50% fler röster än riksgenomsnittet.

S+50%

Bostadsmarknaden på Alnön

Just nu finns 33 objekt till salu i Alnö

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fem förskolor i närheten

188 meter från adressen ligger Lillbäckens Förskola.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Tre Kronor Pizzeria & Restaurang i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca nio minuters gångväg (979 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (6 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Ego Alnö, fem minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Alnön

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat söndagen den 14 februari kl 07:01

Natten i Norrbottens län.

Det har varit en natt med få ärenden i Norrbottens län. Nedan följer ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00: 00:56 Trafikbrott, Boden Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Bosvedjan. Föraren får en ordningsbot då bilen har otillåtet antal passagerare. 01:06 Trafikbrott, Boden Polisen stoppar och kontrollerar en personbil. Föraren får ordningsbot då fordonet brukats utan att vara försett med registreringsskylt(ar) i föreskriven ordning.  01:46 Drograttfylleri, Boden Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i centrum. Misstanke uppstår om att föraren, en man, är påverkad av narkotika. Han medtas för provtagning och förhör. Anmälan upprättas gällande drograttfylleri, ringa narkotikabrott samt även grov olovlig körning då mannen saknar behörighet att köra.

Sammanfattning natt

Rapporterat lördagen den 13 februari kl 05:46

Ett urval av nattens händelser.

23:31 Rattfylleri - Bosvedjan, Sundsvall En polispatrull stoppade en personbil. Föraren, en man i 20-årsåldern, misstänktes för drograttfylleri och fick följa med för provtagning. En polisanmälan upprättades gällande misstänkt drograttfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk samt innehav. Mannens körkort omhändertogs samt ett tillfälligt omhändertagande av fordonsnycklarna. 01:00 Lugnt i länet Inget att rapportera. 02:00 Narkotikabrott - Centrum, Härnösand En polispatrull kontrollerade två personer. En av personerna, en man i 20-årsåldern, misstänktes för narkotikabrott och fick följa med till polisstationen för provtagning. En polisanmälan upprättades gällande ringa narkotikabrott eget bruk. 03:30 Lugnt i länet Inget att rapportera. 05:45 Lugnt i länet Inget att rapportera. Sammanfattningsvis har det varit en natt med låg arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon med blandat resultat. Ett antal som inte resulterade i någon brottsmisstanke samt några utfärdade böter.

Övrigt

Rapporterat fredagen den 12 februari kl 01:03

Person anhållen misstänkt för mordet i Korsta, Sundsvall.

Vid en insats i dag på morgonen har en person gripits och anhållits på sannolika skäl misstänkt för mordet i Korsta, Sundsvall, den 7 december. Gripandet gick lugnt tillväga. I samband med gripandet har ytterligare två personer hämtats in till förhör, som kommer att ske under dagen. Både gripandet och hämtning till förhör har skett i Sundsvall kommun. I nuläget finns inte mer information att lämna. För media: Lo Jonsson, kammaråklagare och förundersökningsledare i aktuellt ärende kommer att finnas tillgänglig för frågor från media på måndag 15 februari klockan 10.30-11.00 på telefonnummer 010-5625446.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
524%
SverigeAlnön

Brott jämfört med riket