facebook_pixelBetesvägen 26 Västernorrlands län, Härnösand - hitta.se
Hitta.se

Betesvägen 26

871 53 Härnösand, Härnösand Västernorrlands län

En villa byggd 1972

På adressen finns en villa byggd 1972. Huset är 115 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Bondsjöhöjden.

Bolån i Härnösand - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Härnösand. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Härnösand

Tomten är ca 890 kvadratmeter

Tomten, BONDSJÖ 10:51, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten BONDSJÖ 10:51 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Bondsjöhöjden

Människorna i Bondsjöhöjden

Människorna i Bondsjöhöjden

Medelinkomsttagarfamiljer i villaområden utanför små- och medelstora städer

I Bondsjöhöjden bor 51% kvinnor och 49% män. Medelåldern i området är 53 år, vilket är högre än medelåldern i Härnösands kommun (51 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (32%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, krukväxter, skattefrågor, värdepapper och värdepappersaffärer, privatekonomiska frågor, kungligheter, föreningsverksamhet, energisparande och golf.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 26% som högutbildade. 31% har gymnasieutbildning och 8% har endast grundskoleutbildning. 23% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 60%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 27 535 kr, vilket är 1% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 929 737 kronor i lån.

+1%

Här i Härnösand betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Betesvägen 26 gäller skattetabell 35. Det innebär att inkomstskatten här är 1,7 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 500 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

23,34% (1,69)

11,29% (0,01)

0,242% (0,00)

Summa

34,872% (1,70)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 34,8% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 74% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+74%

Bostadsmarknaden i Bondsjöhöjden

i Bondsjöhöjden pågår och planeras det för 12 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 48 objekt till salu i Hälletorp

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

559 meter från adressen ligger Bondsjöhöjdens skola.

Matbutiker och restauranger

Bara 14 minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Circle K på Löpargatan 11.

Lockas man av restaurangbesök finns Kochs Catering och Matglada Oxen i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (596 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (16 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Bondsjöhöjden

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat torsdagen den 14 januari kl 09:53

Inbrott i en restaurang, Gådeåstaden

Någon gång under eftermiddagen - kvällen/natten har någon brutit upp en dörr in till lokalen. Oklart om något tillgripits.  Brottsplatsundersökning kommer att ske under dagen. 

Stöld/inbrott

Rapporterat lördagen den 9 januari kl 02:39

Inbrott i källare i flerfamiljshus.

Polis beordras till Gådeåstaden där det varit inbrott i källaren i ett flerfamiljshus. Källaren har även utsatts för skadegörelse, då bland annat en ruta krossats. Det är oklart om och isåfall vad som saknas. Polisen har gjort en brottsplatsundersökning och upprättat anmälan om stöld genom inbrott, samt skadegörelse.

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 5 januari kl 06:27

E4, trafikolycka vid Gådeåstaden

Enligt initiala uppgifter är det två fordon som kolliderat. Oklart om någon person skadats i olyckan. Fordonen står inte trafikfarligt till. Uppdatering kl 18:30 En lastbil och en personbil med släp var inblandade i olyckan. Inga personskador.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
59%
SverigeBondsjöhöjden

Brott jämfört med riket