facebook_pixelBetesvägen 31B Västernorrlands län, Härnösand - hitta.se
Hitta.se

Betesvägen 31B

871 53 Härnösand, Härnösand Västernorrlands län

Adress i Bondsjöhöjden i Härnösand i Västernorrlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Betesvägen 31B.

Hitta hit

Bolån i Härnösand - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Härnösand. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Härnösand

Tomten är ca 787 kvadratmeter

Tomten, BONDSJÖ 4:65, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten BONDSJÖ 4:65 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Bondsjöhöjden

Människorna i Bondsjöhöjden

Människorna i Bondsjöhöjden

Äldre medelinkomsttagarfamiljer och pensionärspar i villaförorter kring de större städerna

I Bondsjöhöjden bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 54 år, vilket är högre än medelåldern i Härnösands kommun (51 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (46%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, krukväxter, skattefrågor, värdepapper och värdepappersaffärer, privatekonomiska frågor, kungligheter, föreningsverksamhet, energisparande och golf.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 27% som högutbildade. 28% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 21% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 61%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 28 268 kr, vilket är 4% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 497 560 kronor i lån.

+4%

Här i Härnösand betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Betesvägen 31B gäller skattetabell 35. Det innebär att inkomstskatten här är 1,7 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 500 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

23,34% (1,69)

11,29% (0,01)

0,242% (0,00)

Summa

34,872% (1,70)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 34,8% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 74% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+74%

Bilägande

Man kör gärna Volvo och Audi i området.

Volvo
Audi

Bostadsmarknaden i Bondsjöhöjden

i Bondsjöhöjden pågår och planeras det för 12 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 52 objekt till salu i Härnösand

Det har sålts 100 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 9 795 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 9 842 kr/m2 och förblir oförändrade.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

713 meter från adressen ligger Bondsjöhöjdens skola.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är Circle K på Löpargatan 11.

Lockas man av restaurangbesök finns Kochs Catering och Matglada Oxen i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters gångväg (609 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (27 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Bondsjöhöjden

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 4 december kl 03:05

Trafikolycka i Härnösand.

Enligt initiala uppgifter har olyckan inträffat i närheten av korsningen mellan Järnvägsgatan och Södra Vägen. Det ska röra sig om en sidokollision mellan fordon och tre personer är inblandade. Polis kallas till platsen. Uppdaterad 15:43 Två personbilar var inblandade i olyckan. Polis är klar på plats. En ordningsbot (böter) har utfärdats till ena föraren med anledning av att inte väjningsplikt iakttagits och en anmälan ska upprättas.

Skadegörelse

Rapporterat fredagen den 4 december kl 11:53

Polispatrull obeserverar att fönster på en restaurang i centrum har slagits sönder.

Polisen pratar med ägaren till restaurangen och dokumenterar platsen. En anmälan gällande skadegörelse upprättas.

Trafikkontroll

Rapporterat måndagen den 23 november kl 11:52

Resultat från kontroll av trafik i Västernorrland.

09:03 Inga anmärkningar noterade från kontrollen på E4 vid Gådeåstaden, Härnösand. 09:20 I Laggarberg, Timrå, utfärdades fyra ordningsböter med anledning av hastighetsöverträdelse. En anmälan upprättades gällande grov olovlig körning. 10:05 En ordningsbot utfärdades på E4 vid Skönviksbacken, Sundsvall, till en förare som använde handhållen mobiltelefon under färd.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
59%
SverigeBondsjöhöjden

Brott jämfört med riket