Hamnberget 103 Västernorrlands län, Kvissleby - hitta.se

Hamnberget 103

862 92 Kvissleby, Sundsvall Västernorrlands län

Bolån i området - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i området. Vår snittränta är 1,41%*. Få ett individuellt ränteerbjudande hos Nordea.

Räkna på ditt bolån!Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1.000.000 kronor är den effektiva räntan 1,42% (juli 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 3 års bunden ränta på 1,41% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1.353.088 kronor och den första avbetalningen är 2.842 kronor.
Bolån i området

Boendemiljön i Njurunda

Boendemiljön i Njurunda

Området kring Hamnberget 103 består till 81% av småhus. Det är vanligt med villor som för det mesta är byggda på 90- och kring millennieskiftet.

Nittiotalets finanskris gjorde att byggandet nästan avstannade. De få hus som byggdes varierar i utseende med inspiration hämtad från olika tidsepoker. Husen byggda kring och efter millennieskiftet varierar mycket i stil och är anpassade efter husbyggarens individuella önskemål och smak. Trender som går att se är nyfunktionalism och hus i New England-stil.

Samla dina lån och få mer över av lönen

I detta område så är snitträntan för ett privatlån 6.94%. Med hjälp av Sambla så sänker du räntekostnaden med i genomsnitt 14 360 kr. Räkna på kostnaden här

Samla dina lån

Wikipediafoton från närområdet

Klampenborg (ö)
Svartviks församling
Ljungan
Essvik

Människorna i Njurunda

Människorna i Njurunda

Unga medelinkomsttagarfamiljer med barn i villa på småorter eller i glesbygd

I Njurunda bor 43% kvinnor och 56% män. Vanliga intressen är meka med bilar, arbeta i trädgården, antikviteter, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku, krukväxter, snickra/måla och bygga, motorsport och energisparande.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Familjer med barn i grundskoleålder

I Njurunda har 18% av familjerna mer än ett barn. Andelen familjer som bara har ett barn är högre än i resten av kommunen. De flesta barnen är i grundskoleålder och 58% av de som bor här är barn under 19 år, vilket är högre än genomsnittet (23%) för kommunen.

Barn i förskoleålder
Barn i grundskoleålder
Barn i gymnasieålder

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 34% som högutbildade. 43% har gymnasieutbildning och 9% har endast grundskoleutbildning. 31% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 67%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 29 640 kr, vilket är 9% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 134 189 kronor i lån.

Se exakt vad dina grannar och kollegor tjänar – beställ taxeringskalendern!

+9%

Här i Sundsvall betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Hamnberget 103 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,59(0,94)

11,29(0,01)

0,242(0,00)

Summa

34,122(0,95)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 42,9% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 52% fler röster än riksgenomsnittet.

S+52%

Bilägande

Man kör gärna BMW och Fiat i området.

BMW
Fiat

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 36 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 43 objekt till salu i Essvik

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

2 408 meter från adressen ligger Essviks Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (219 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (1 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Njurunda

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Motorfordon, anträffat stulet

Rapporterat torsdagen den 24 september kl 07:27

Bredsand, stulen bil anträffad

Bilen har anträffats på en parkering.  Polis kontaktar bilägaren som därefter får möjlighet att hämta sitt fordon.

Trafikkontroll

Rapporterat söndagen den 20 september kl 06:32

Resultat efter trafikkontroll vid Igeltjärnen, Njurunda.

108 förare får ordningsbot för hastighetsöverträdelse. Fyra av dessa får sitt körkort omhändertaget. Den högsta uppmätta hastigheten är 140 km/h på en 100-sträcka.

Trafikkontroll

Rapporterat fredagen den 18 september kl 01:30

Resultat av trafikkontroller på flera platser i Västernorrlands län.

Polisen har under morgon och förmiddag kontrollerat trafiken på flera platser i Västernorrlands län. Detta i samband med den nationella trafikveckan med fokus på hastighet som pågår denna vecka. 09:03 Näsåker, Sollefteå: Tio ordningsbot utfärdades för hastighetsöverträdelser varav ett körkort omhändertogs. Högsta uppmätta hastighet var 121 kilometer i timmen på 90-sträcka.  09:17 Brogatan, Själevad, Örnsköldsvik: Fem ordningsbot utfärdades för hastighetsöverträdelser. 09:31 Bredsand, Sundsvall: Fem ordningsbot utfärdades för hastighetsöverträdelser.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
524%
SverigeNjurunda

Brott jämfört med riket