facebook_pixelSvanövägen 54 Västernorrlands Län, Lunde - hitta.se

Svanövägen 54

872 93 Lunde, Kramfors Västernorrlands Län

Adress i Gudmundrå i Lunde i Västernorrlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Svanövägen 54.

Hitta hit

Bolån i Lunde - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Lunde. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Lunde

Boendemiljön i Gudmundrå

Boendemiljön i Gudmundrå

Området kring Svanövägen 54 består till 36% av småhus. Det är vanligt med villor och flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1950- och kring sekelskiftet.

Wikipediafoton från närområdet

Hallstanäs
Ådalshändelserna
Klockestrand
Minnesmärke över de stupade i Ådalen 1931

Människorna i Gudmundrå

Människorna i Gudmundrå

Medelinkomsttagarfamiljer i småhus i eftertraktade områden i små- och medelstora städer

I Gudmundrå bor 41% kvinnor och 59% män. Medelåldern i området är 52 år, vilket är lägre än medelåldern i Kramfors kommun (53år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (39%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är antikviteter, trav och galopp, motorcyklar, motorsport, snickra/måla och bygga, krukväxter, arbeta i trädgården, pyssla, bakning och kungligheter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 25% som högutbildade. 37% har gymnasieutbildning och 24% har endast grundskoleutbildning. 21% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 51%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 560 kr, vilket är 10% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 371 063 kronor i lån.

-10%

Här i Kramfors betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Svanövägen 54 gäller skattetabell 35. Det innebär att inkomstskatten här är 1,5 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 500 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

23,14% (1,49)

11,29% (0,01)

0,242% (0,00)

Summa

34,672% (1,50)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 42,8% av rösterna. Vänsterpartiet är det parti som sticker ut med 63% fler röster än riksgenomsnittet.

V+63%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Volvo i området.

Toyota
Volvo

Bostadsmarknaden i Gudmundrå

Just nu finns 4 objekt till salu i Lunde

Det har sålts 2 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 6 157 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 2 864 kr/m2 och går upp med 281.82 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

2 698 meter från adressen ligger Frånö förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (71 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Svanö, ligger mindre än en minuts gångväg (0 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Gudmundrå

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Misshandel

Rapporterat måndagen den 30 november kl 09:26

Polispatrull beordras till centrala Kramfors med anledning av en misstänkt misshandel.

En man ska ha slagit en kvinna som han har en relation med. Kvinnan ska inte ha fått några synliga skador. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan gällande ringa misshandel.

Trafikbrott

Rapporterat måndagen den 30 november kl 10:22

Sandö, bilist stoppad efter att ha gjort en otillåten vänstersväng

En ordningsbot (böter) utfärdas.

Sammanfattning natt

Rapporterat måndagen den 23 november kl 06:59

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med relativt låg arbetsbelastning. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Här följer ett urval av nattens händelser: 22:39 Trafikbrott, Kramfors Polis stoppar och kontrollerar ett fordon i Lugnvik. Då föraren, en man i 25-årsåldern, saknar körkort upprättas en anmälan gällande misstänkt grov olovlig körning. 00:48 Rattfylleri, Sundsvall Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Bredsand. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 35-årsåldern, är påverkad av narkotika. Han tas med för provtagning och förhör. Föraren saknar även körkort. Han misstänks för grov olovlig körning samt drograttfylleri och narkotikabrott eget bruk. Anmälan upprättas. En viltolycka anmäldes till polisen vid klockan sex på morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckan, som inträffade på länsväg 548 vid Långskog, Sundsvall kommun. Rådjuret som var inblandat i olyckan dog och eftersöksjägare kontaktas för att ta hand om kadavret.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
39%
SverigeGudmundrå

Brott jämfört med riket