facebook_pixelHyndtjärn 118 Västernorrlands län, Nordingrå - hitta.se

Hyndtjärn 118

870 30 Nordingrå, Kramfors Västernorrlands län

Adress i Höga kusten i Nordingrå i Västernorrlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Hyndtjärn 118.

Hitta hit

En villa byggd 1845

På adressen finns en villa byggd 1845. Huset är 122 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Höga kusten.

Bolån i Nordingrå - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Nordingrå. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Nordingrå

Tomten är ca 11798 kvadratmeter

Tomten, HYNDTJÄRN 4:11, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten HYNDTJÄRN 4:11 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Höga kusten

Människorna i Höga kusten

Människorna i Höga kusten

Äldre låg- och medelinkomsttagarfamiljer i villa i glesbygd

I Höga kusten bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 52 år, vilket är lägre än medelåldern i Kramfors kommun (53år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (41%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, arbeta i trädgården, trav och galopp och antikviteter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 31% som högutbildade. 35% har gymnasieutbildning och 11% har endast grundskoleutbildning. 22% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 62%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 21 674 kr, vilket är 20% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 948 781 kronor i lån.

-20%

Här i Kramfors betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Hyndtjärn 118 gäller skattetabell 35. Det innebär att inkomstskatten här är 1,5 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 500 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

23,14% (1,49)

11,29% (0,01)

0,242% (0,00)

Summa

34,672% (1,50)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 40,7% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 46% fler röster än riksgenomsnittet.

C+46%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Volvo i området.

Toyota
Volvo

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

5 636 meter från adressen ligger Järnstagårdens förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (573 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca fem minuters cykelväg (1574 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Höga kusten

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, vilt

Rapporterat måndagen den 23 november kl 08:01

Viltolycka på länsväg 332 i trakten av Herrskog.

En personbil och ett rådjur var inblandade i olyckan. Det finns inga uppgifter om personskador. Det är oklart hur det har gått för rådjuret och eftersöksjägare kontaktas.

Sammanfattning natt

Rapporterat måndagen den 23 november kl 06:59

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med relativt låg arbetsbelastning. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Här följer ett urval av nattens händelser: 22:39 Trafikbrott, Kramfors Polis stoppar och kontrollerar ett fordon i Lugnvik. Då föraren, en man i 25-årsåldern, saknar körkort upprättas en anmälan gällande misstänkt grov olovlig körning. 00:48 Rattfylleri, Sundsvall Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Bredsand. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 35-årsåldern, är påverkad av narkotika. Han tas med för provtagning och förhör. Föraren saknar även körkort. Han misstänks för grov olovlig körning samt drograttfylleri och narkotikabrott eget bruk. Anmälan upprättas. En viltolycka anmäldes till polisen vid klockan sex på morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckan, som inträffade på länsväg 548 vid Långskog, Sundsvall kommun. Rådjuret som var inblandat i olyckan dog och eftersöksjägare kontaktas för att ta hand om kadavret.

Trafikkontroll

Rapporterat söndagen den 22 november kl 12:04

Resultat av trafikkontroll på E4 vid Ullånger.

Polisen har haft en trafikkontroll på E4 Ullånger, Kramfors kommun. 15 ordningsbot utfärdades för hastighetsöverträdelser. Trafikkontroller är en del i polisens arbete för att förhindra och förebygga trafikolyckor.  Att sänka medelhastigheten är en av de viktigaste åtgärderna vi kan göra för att rädda liv på våra vägar.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
39%
SverigeHöga kusten

Brott jämfört med riket