facebook_pixelLarsbovägen 23 Västernorrlands län, Söråker - hitta.se
Hitta.se

Larsbovägen 23

861 52 Söråker, Timrå Västernorrlands län

Adress i Hässjö i Söråker i Västernorrlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Larsbovägen 23.

Hitta hit

En villa byggd 1930

På adressen finns en villa byggd 1930. Huset är 121 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Söråker.

Bolån i Söråker - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Söråker. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Söråker

Tomten är ca 1641 kvadratmeter

Tomten, STRAND 5:58, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten STRAND 5:58 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Hässjö

Människorna i Hässjö

Människorna i Hässjö

Äldre medelinkomsttagarfamiljer med äldre barn eller utflugna barn i villaförorter

I Hässjö bor 44% kvinnor och 56% män. Medelåldern i området är 50 år, vilket är högre än medelåldern i Timrås kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är sambos med barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (13%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är utförsåkning, golf, längdskidåkning, besöka sportevenemang, fotboll, gympa och workout, semestra i sverige, ny teknik i vardagslivet, vin och vinprovning och segling.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 37% som högutbildade. 35% har gymnasieutbildning och 8% har endast grundskoleutbildning. 27% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 58%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 27 127 kr, vilket är lika mycket som i Sverige. Personerna i området har i snitt 906 237 kronor i lån.

0%

Här i Timrå betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Larsbovägen 23 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,64% (0,99)

11,29% (0,01)

0,242% (0,00)

Summa

34,172% (1,00)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 39,1% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 38% fler röster än riksgenomsnittet.

S+38%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 5 objekt till salu i Söråker

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fyra förskolor i närheten

676 meter från adressen ligger Bäckmo Förskola.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Söråkers Herrgård i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca nio minuters gångväg (966 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (39 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Hässjö

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Övrigt

Rapporterat söndagen den 17 januari kl 03:51

Pressträff vid polishuset i Sundsvall.

null

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 11 januari kl 02:09

E4 Torsboda, trafikolycka i norrgående körfält

Enligt initiala uppgifter är en lastbil och personbil inblandade i olyckan. Oklart om någon person är skadad. Uppdatering klockan 15:31 av Maria Linné, RLC-kommunikatör: Ambulanspersonalen har kontrollerat inblandade personer. Det finns inga uppgifter om eventuella personskador eller huruvida någon person behövde följa med ambulansen.  Bärgare har beställts.  Polisen ska utreda olycksorsaken. 

Brand

Rapporterat söndagen den 10 januari kl 08:29

Brand i flerfamiljshus, Söråker.

Brand i lägenhet på bottenvåning. Ingen person kvar i aktuell lägenhet. Övriga boende på adressen är tillsagda att stanna inne och stänga fönster och dörrar under släckningsarbetet. Räddningstjänst och polis på plats. Arbete pågår.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
15%
SverigeHässjö

Brott jämfört med riket