facebook_pixelSolbackavägen 9 Västernorrlands län, Sörberge - hitta.se
Hitta.se

Solbackavägen 9

861 43 Sörberge, Timrå Västernorrlands län

Adress i Sörberge i Sörberge i Västernorrlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Solbackavägen 9.

Hitta hit

En villa byggd 1963

På adressen finns en villa byggd 1963. Huset är 87 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Sörberge.

Bolån i Sörberge - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Sörberge. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Sörberge

Tomten är ca 1024 kvadratmeter

Tomten, TALLNÄS 1:99, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten TALLNÄS 1:99 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Sörberge

Människorna i Sörberge

Människorna i Sörberge

Medelinkomsttagarfamiljer i villaområden utanför små- och medelstora städer

I Sörberge bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 43 år, vilket är lägre än medelåldern i Timrås kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (32%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är ishockey, hårvård, heminredning, modenyheter, skönhetsvård, fotboll, energisparande, styrketräning, besöka sportevenemang och kändisar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 22% som högutbildade. 39% har gymnasieutbildning och 10% har endast grundskoleutbildning. 24% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 56%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 23 688 kr, vilket är 13% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 406 876 kronor i lån.

-13%

Här i Timrå betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Solbackavägen 9 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,64% (0,99)

11,29% (0,01)

0,242% (0,00)

Summa

34,172% (1,00)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 44,9% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 59% fler röster än riksgenomsnittet.

S+59%

Bostadsmarknaden i Sörberge

Just nu finns 9 objekt till salu i Timrå

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

486 meter från adressen ligger Böleängens Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara sju minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Supermarket Sörberge på Mogatan 1.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters gångväg (606 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (155 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Sörberge

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat onsdagen den 13 januari kl 07:16

Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00–07:00.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri. Här följer ett urval av nattens händelser: 03:26 Drograttfylleri, Timrå: Bilförare i Vivsta misstänks vara drogpåverkad och får följa med för provtagning. En anmälan gällande drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk upprättas. Övrigt: En viltolycka med en lastbil och en älg på länsväg 331 i höjd med Björknäset, Sollefteå, har anmälts till polisen under natten. Inga personskador. Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Stöld

Rapporterat fredagen den 8 januari kl 10:11

Kvinna bestulen på sin väska.

Polis beordras till centrala Timrå där en kvinna blivit bestulen på sin väska av en man. Händelsen inträffade på en parkering och mannen har därefter sprungit från platsen. Polis har sökt i området, men utan att hitta varken väska, en mindre sportbag, eller den misstänkta mannen. Förhör har hållits med kvinnan och en anmälan gällande grov stöld upprättas.

Trafikkontroll

Rapporterat torsdagen den 7 januari kl 03:50

Timrå, resultat av en trafikkontroll.

Kontrollen utfördes vid korsningen Näsängsvägen/Södra Fagerviksvägen. Totalt utfärdades nio ordningsböter gällande hastighetsöverträdelse. Högst uppmätta hastighet var 63 kilometer i timmen på en 50-sträcka. Två förare körde i den hastigheten. 

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
15%
SverigeSörberge

Brott jämfört med riket