facebook_pixelNedansjövägen 27 Västernorrlands län, Stöde - hitta.se
Hitta.se

Nedansjövägen 27

864 96 Stöde, Sundsvall Västernorrlands län

Adress i Stöde i Stöde i Västernorrlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Nedansjövägen 27.

Hitta hit

En villa

På adressen finns en villa. Huset är 130 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Stöde.

Bolån i Stöde - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Stöde. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Stöde

Tomten är ca 1980 kvadratmeter

Tomten, NEDANSJÖ 4:18, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten NEDANSJÖ 4:18 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Stöde

Boendemiljön i Stöde

Området kring Nedansjövägen 27 består till 45% av småhus. Det är vanligt med villor och lantbruk som för det mesta är byggda kring sekelskiftet och 1970-talet.

Wikipediafoton från närområdet

Abborrtjärnen (Stöde socken, Medelpad, 692101-155486)
Nedansjö

Människorna i Stöde

Människorna i Stöde

Singel och flergenerationshushåll med låga inkomster i villa utanför småorter

I Stöde bor 54% kvinnor och 46% män. Medelåldern i området är 42 år, vilket är lägre än medelåldern i Sundsvalls kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (37%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorsport, jakt, meka med bilar, snickra/måla och bygga, arbeta i trädgården, motorcyklar, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku och krukväxter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 17% som högutbildade. 35% har gymnasieutbildning och 16% har endast grundskoleutbildning. 27% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 61%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 18 028 kr, vilket är 34% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 397 323 kronor i lån.

-34%

Här i Sundsvall betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Nedansjövägen 27 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,59% (0,94)

11,29% (0,01)

0,242% (0,00)

Summa

34,122% (0,95)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 36,8% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 35% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+35%

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

777 meter från adressen ligger Nedansjös Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (492 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (23 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Stöde

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat söndagen den 10 januari kl 09:38

Inbrottslarm inkommer från brandstationen i Stöde.

Det har varit inbrott på brandstationen och även i en närliggande fastighet. Det är i nuläget oklart om/vad som saknas. Två anmälningar gällande stöld genom inbrott upprättas.

Trafikolycka, singel

Rapporterat lördagen den 9 januari kl 09:27

Mopedbil i diket, Selånger.

Samtal inkommer till SOS Alarm om en singelolycka i höjd med Selånger kyrka. Enligt initiala uppgifter har en mopedbil åkt i diket. Räddningstjänst, polis och ambulans larmade till platsen. Uppdatering 09:52 Fyra personer uppges vara inblandade i olyckan. Ingen av dem behöver uppsöka sjukvård.  Uppdatering 10:55 Patrullen upprättar anmälan om trafikolycka och böter utfärdas, då det var för många passagerare i mopedbilen. Vårdnadshavare kontaktade. Mopedbilen kommer att bärgas från platsen.

Misshandel

Rapporterat torsdagen den 7 januari kl 07:19

Matfors, man gripen misstänkt för misshandel.

Polis beordrades till en adress i Matfors med anledning av misstänkt misshandel. Enligt initiala uppgifter har en man misshandlat en annan man. En man är förd till sjukvård med ambulans. Det finns inga uppgifter gällande skadeläget. En man är gripen, i nuläget misstänkt för grov misshandel. Förhör ska hållas och åklagare ska besluta om han anhålls eller inte.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
524%
SverigeStöde

Brott jämfört med riket