facebook_pixelSöndagsvägen 250 Västernorrlands län, Sundsbruk - hitta.se
Hitta.se

Söndagsvägen 250

863 34 Sundsbruk, Sundsvall Västernorrlands län

Adress på Skön i Sundsbruk i Västernorrlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Söndagsvägen 250.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1974

Fastigheten på Söndagsvägen 250 är ett flerfamiljshus byggt 1974.

Bolån i Sundsbruk - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Sundsbruk. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Sundsbruk

Boendemiljön på Skön

Boendemiljön på Skön

I området kring Söndagsvägen 250 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1930- och 1970-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (29%).

Wikipediafoton från närområdet

Sköns kyrka
Johannedal
Anstalten Ljustadalen
Malands IP

Människorna på Skön

Människorna på Skön

Unga singlar med lägre utbildning och låga inkomster i förortsområden till små- och medelstora städer

På Skön bor 59% kvinnor och 41% män. Medelåldern i området är 37 år, vilket är lägre än medelåldern i Sundsvalls kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (21%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är spela dataspel/tv-spel, bild-/ljudanläggningar, datorer, foto/film, meka med bilar, pyssla, vidareutbildning/gå på kurser, alternativ hälsovård, astrologi och ny teknik i vardagslivet.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i offentlig sektor

Av de som bor i området räknas 9% som högutbildade. 56% har gymnasieutbildning och 18% har endast grundskoleutbildning. 12% arbetar i offentlig sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 54%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 16 279 kr, vilket är 40% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 375 701 kronor i lån.

-40%

Här i Sundsvall betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Söndagsvägen 250 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,59% (0,94)

11,29% (0,01)

0,242% (0,00)

Summa

34,122% (0,95)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 45,7% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 62% fler röster än riksgenomsnittet.

S+62%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 43 objekt till salu i Ljustadalen

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

474 meter från adressen ligger Römsta Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara elva minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Maxi ICA Stormarknad Sundsvall på Antennvägen 11.

Lockas man av restaurangbesök finns Taco Bar och Café Charm i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters gångväg (815 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (17 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Skön

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld

Rapporterat lördagen den 10 april kl 11:50

Stöld av katalysator i Ljustadalen, Sundsvall.

Polisen kontaktas gällande att okänd gärningsperson har tillgripit en katalysator från en personbil parkerad i Ljustadalen, Sundsvall. Ytterligare en bil i området har blivit utsatt för ett stöldförsök.  Polisen har varit på plats och utfört brottsplatsundersökningar. Anmälan upprättas gällande stöld samt stöldförsök. 

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 8 april kl 08:50

Trafikolycka i Sundsbruk.

Enligt initiala uppgifter är två fordon inblandade i olyckan på Norra Vägen. Det finns inga rapporter om personskador i nuläget. Polis kallas till platsen. Uppdaterad 21:42 Det finns inga rapporter om personskador. Olyckan leder inte till någon anmälan.

Rattfylleri

Rapporterat måndagen den 29 mars kl 07:31

Anmälan om drograttfylleri efter förföljande.

Polisen inleder ett förföljande på en falskskyltad bil. Kort därefter får polisen stopp på bilen i Ljustadalen. Misstanke uppstår om att föraren, en man, är påverkad av narkotika. Han tas med för provtagning och förhör. Anmälan upprättas gällande grovt drograttfylleri, grov olovlig körning (då han saknar behörighet att köra) samt märkesförfalskning på grund av den falska registreringsskylten. 

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
524%
SverigeSkön

Brott jämfört med riket