facebook_pixelKrokforsvägen 40 Västernorrlands län, Sundsvall - hitta.se
Hitta.se

Krokforsvägen 40

853 58 Sundsvall, Sundsvall Västernorrlands län

Adress i Tuna i Sundsvall i Västernorrlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Krokforsvägen 40.

Hitta hit

Bolån i Sundsvall - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Sundsvall. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Sundsvall

Boendemiljön i Tuna

Människorna i Tuna

Människorna i Tuna

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Tuna bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 44 år, vilket är lägre än medelåldern i Sundsvalls kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (22%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 35% som högutbildade. 42% har gymnasieutbildning och 7% har endast grundskoleutbildning. 36% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 73%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 29 915 kr, vilket är 10% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 585 348 kronor i lån.

+10%

Här i Sundsvall betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Krokforsvägen 40 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,59% (0,94)

11,29% (0,01)

0,242% (0,00)

Summa

34,122% (0,95)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 30,0% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 51% fler röster än riksgenomsnittet.

C+51%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 4 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 2 objekt till salu i Klingsta

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

1 936 meter från adressen ligger Klingsta Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (335 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (29 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Tuna

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikhinder

Rapporterat tisdagen den 19 januari kl 12:53

E14, trafikhinder vid Sörknävland.

Enligt initiala uppgifter har en timmerbil tappat timmer på vägen och ett körfält ska delvis vara blockerat. Polis kallas till platsen för att vara behjälplig med trafikdirigering. Se Trafikverkets hemsida för aktuellt trafikläge. Uppdaterad 13:05 Polis är på plats för att dirigera trafik. Uppdaterad 14:04 (av kommunikatör Marie Andersson) Det finns ingen misstanke om brott i samband med händelsen och ingen person har kommit till skada. Det sker en omlastning av timret. Oklart när arbetet kommer vara klart.

Trafikbrott

Rapporterat måndagen den 18 januari kl 09:22

E4 Njurunda, bilist stoppad för kontroll

Bilen har brukandeförbud och böter utfärdas. Registreringsskyltarna tas också i beslag.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 13 januari kl 09:44

Polispatrull beordras till E4, Nolby där en lastbil uppges ha kört genom mitträcket och orsakat stopp i södergående riktning.

Det finns i nuläget inga uppgifter om personskador. Bärgare tillkallas. Trafiken leds om.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
524%
SverigeTuna

Brott jämfört med riket