facebook_pixelSallyhillsvägen 6 Västernorrlands län, Sundsvall - hitta.se
Hitta.se

Sallyhillsvägen 6

853 53 Sundsvall, Sundsvall Västernorrlands län

Adress i Nacksta i Sundsvall i Västernorrlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Sallyhillsvägen 6.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1952

Fastigheten på Sallyhillsvägen 6 är ett flerfamiljshus byggt 1952.

Bolån i Sundsvall - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Sundsvall. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Sundsvall

Boendemiljön i Nacksta

Boendemiljön i Nacksta

I området kring Sallyhillsvägen 6 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1950- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (49%).

Wikipediafoton från närområdet

Sundsvalls västra station
Slaget vid Selånger
Fagerdalsbron
Widesbron

Människorna i Nacksta

Människorna i Nacksta

Unga singlar med lägre utbildning och låga inkomster i förortsområden till små- och medelstora städer

I Nacksta bor 53% kvinnor och 47% män. Medelåldern i området är 39 år, vilket är lägre än medelåldern i Sundsvalls kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (8%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är följa populära tv-serier, skönhetsvård, teater, film, astrologi, hårvård, spela dataspel/tv-spel, jämställdhetsfrågor, ungdomskultur och kändisar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 39% som högutbildade. 40% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 22% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 57%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 20 282 kr, vilket är 25% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 587 100 kronor i lån.

-25%

Här i Sundsvall betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Sallyhillsvägen 6 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,59% (0,94)

11,29% (0,01)

0,242% (0,00)

Summa

34,122% (0,95)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 36,6% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 183% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+183%

Bostadsmarknaden i Nacksta

i Nacksta pågår och planeras det för 205 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Sallyhill

Just nu finns det 2 hyreslägenheter att byta till i närheten av Sallyhillsvägen. Snitthyran är 5 881 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

221 meter från adressen ligger Midälvaplatsens Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara sex minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Nacksta på Bultgatan 11.

Lockas man av restaurangbesök finns Nats Thaikök och Restaurang K-Två i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (594 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (94 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Ego Storgatan, åtta minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Nacksta

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 15 januari kl 03:05

Polispatrull befinner sig på Södermalm där en trafikolycka inträffat.

En personbil och en buss är inblandade i olyckan som inträffat på Dalgatan/Bergsgatan.  Det är i nuläget oklart om någon skadats.  Uppdatering 15:53:  Båda förarna blåser negativt i polisens sållningsinstrument. Det finns i nuläget inga uppgifter om personskador.

Stöld/inbrott

Rapporterat torsdagen den 7 januari kl 11:37

Södermalm, inbrott i ett garage

Föremål saknas, bland annat en motorsåg. Polispatrull åker till adressen och en anmälan upprättas. En hundpatrull kommer också till platsen för att söka spår. Hunden får upp ett spår som gör att delar av stöldgodset hittas. En förskoleklass som befinner sig i närheten berättar då att de hittat ytterligare föremål i skogen och polisen visas fram till platsen. Tack vare dem hittas resterande stöldgods. Godset återlämnats till målsägaren.  Polisen vill i och med detta passa på att rikta ett stort tack den förskoleklass som hjälpte till i arbetet med att hitta stöldgodset. 

Trafikkontroll

Rapporterat onsdagen den 6 januari kl 09:23

Trafikbrott i Sundsvall.

20:11 På Västermalm utfärdas en ordningsbot (böter) till en förare som inte stannat vid stopplikt på ett korrekt sätt. 20:26 På Södermalm utfärdas en ordningsbot till en förare som inte stannat vid stopplikt. 20:41 På Södermalm utfärdas en ordningsbot till en förare som inte stannat på korrekt sätt vid stopplikt.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
524%
SverigeNacksta

Brott jämfört med riket