facebook_pixelAhllöfsgatan 17 Västmanlands län, Arboga - hitta.se
Hitta.se

Ahllöfsgatan 17

732 30 Arboga, Arboga Västmanlands län

Adress i Arboga Stadsdistrikt i Arboga i Västmanlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Ahllöfsgatan 17.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1991

Fastigheten på Ahllöfsgatan 17 är ett flerfamiljshus byggt 1991.

Bolån i Arboga - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Arboga. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Arboga

Boendemiljön i Arboga Stadsdistrikt

Boendemiljön i Arboga Stadsdistrikt

I området kring Ahllöfsgatan 17 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1940- och 1990-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (32%).

Boendemiljön i Arboga Stadsdistrikt

13 drönarbilder över Arboga Stadsdistrikt

En drönare har flugit över Arboga Stadsdistrikt och tagit 13 bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Arboga Stadsdistrikt från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Arboga stadsdistrikt
Arboga museum
Heliga Trefaldighets kyrka, Arboga
Sankt Nicolai kyrka, Arboga

Människorna i Arboga Stadsdistrikt

Människorna i Arboga Stadsdistrikt

Pensionärer med låga inkomster i äldreboende eller bostadsrätt

I Arboga Stadsdistrikt bor 58% kvinnor och 42% män. Medelåldern i området är 49 år, vilket är lägre än medelåldern i Arbogas kommun (50år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (88%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är lösa korsord eller sudoku, trav och galopp, kungligheter, krukväxter, hårvård, ishockey, skattefrågor, se sport på tv/läsa om sport, teater och föreningsverksamhet.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 18% som högutbildade. 14% har gymnasieutbildning och 11% har endast grundskoleutbildning. 6% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 48%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 21 653 kr, vilket är 20% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 191 280 kronor i lån.

-20%

Här i Arboga betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Ahllöfsgatan 17 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,4 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,41% (0,76)

10,88% (-0,40)

0,242% (0,00)

Summa

33,532% (0,36)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 35,5% av rösterna.

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 10 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 17 objekt till salu i Arboga

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

116 meter från adressen ligger Ärlans förskola.

Matbutiker och restauranger

På gångavstånd ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Konsum på Ahllöfsgatan 18.

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang Ågården i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (216 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Ahllöfsparken / Olof Ahllöfs Park, ligger ca en minuts gångväg (112 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Arboga Stadsdistrikt

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikbrott

Rapporterat måndagen den 8 mars kl 07:20

Grov olovlig körning och drograttfylleri i Fellingsbro natten mot måndag.

En polispatrull stoppade och kontrollerade en personbil i Fellingsbro natten mot måndag. Det visade sig att föraren var en man 45-årsåldern som saknar körkort och dessutom visade tecken på drogpåverkan. Han medtogs för provtagning och förhör och är nu misstänkt för grov olovlig körning, drograttfylleri samt ringa narkotka brott avseende eget bruk. Passagerare i bilen var en man i 30-årsåldern som hade på sig en mindre mängd misstänkt narkotika varför han misstänks för ringa narkotikabrott avseende innehav.

Stöld/inbrott

Rapporterat lördagen den 27 februari kl 07:15

Inbrott i tre företagsbilar.

Ett företag på Besiktningsgatan i Arboga upptäcker att det har varit inbrott i flera av företagets bilar. En patrull beordras till platsen för att säkra eventuella spår och upprätta en anmälan. Det visar sig att det har varit inbrott i totalt tre fordon. Polisen misstänker att gärningsmännen letat efter tankkort, men några tankkort förvarades inte i någon av bilarna. En anmälan om stöld genom inbrott kommer att skrivas.

Rattfylleri

Rapporterat fredagen den 26 februari kl 07:02

Man i 35-årsåldern misstänks för drograttfylleri.

En patrull kontrollerar en bil på länsväg 250 mellan Köping och Kungsör. Föraren, en man i 35-årsåldern, misstänks vara påverkad av narkotika och tas med för provtagning. Mannens körkort omhändertas och han är misstänkt för drograttfylleri.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
15%
SverigeArboga Stadsdistrikt

Brott jämfört med riket