facebook_pixelKapellgatan 17B Västmanlands län, Arboga - hitta.se
Hitta.se

Kapellgatan 17B

732 30 Arboga, Arboga Västmanlands län

Adress i Arboga Stadsdistrikt i Arboga i Västmanlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Kapellgatan 17B.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus

Fastigheten på Kapellgatan 17B är ett flerfamiljshus.

Bolån i Arboga - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Arboga. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Arboga

Boendemiljön i Arboga Stadsdistrikt

Boendemiljön i Arboga Stadsdistrikt

I området kring Kapellgatan 17 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1930- och 1940-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (17%).

Boendemiljön i Arboga Stadsdistrikt

14 drönarbilder över Arboga Stadsdistrikt

En drönare har flugit över Arboga Stadsdistrikt och tagit 14 bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Arboga Stadsdistrikt från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Sankt Nicolai kyrka, Arboga
Arboga museum
Arboga landsdistrikt
Arboga station

Människorna i Arboga Stadsdistrikt

Människorna i Arboga Stadsdistrikt

Singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt utanför småstäder och mindre orter

I Arboga Stadsdistrikt bor 58% kvinnor och 42% män. Medelåldern i området är 45 år, vilket är lägre än medelåldern i Arbogas kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (38%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är näringsliv och samhällsekonomi, golf, besöka sportevenemang, läsa om olika resmål, fackliga frågor, utrikespolitik, vin och vinprovning, värdepapper och värdepappersaffärer, längdskidåkning och styrketräning.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 32% som högutbildade. 32% har gymnasieutbildning och 8% har endast grundskoleutbildning. 14% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 46%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 21 411 kr, vilket är 21% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 171 003 kronor i lån.

-21%

Här i Arboga betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Kapellgatan 17B gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,4 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,41% (0,76)

10,88% (-0,40)

0,242% (0,00)

Summa

33,532% (0,36)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 35,5% av rösterna.

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 9 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 20 objekt till salu i Centrum

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

77 meter från adressen ligger Ärlans förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara två minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Konsum på Ahllöfsgatan 18.

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang Ågården i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (43 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Ahllöfsparken / Olof Ahllöfs Park, ligger ca en minuts gångväg (168 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Arboga Stadsdistrikt

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat lördagen den 27 februari kl 07:15

Inbrott i tre företagsbilar.

Ett företag på Besiktningsgatan i Arboga upptäcker att det har varit inbrott i flera av företagets bilar. En patrull beordras till platsen för att säkra eventuella spår och upprätta en anmälan. Det visar sig att det har varit inbrott i totalt tre fordon. Polisen misstänker att gärningsmännen letat efter tankkort, men några tankkort förvarades inte i någon av bilarna. En anmälan om stöld genom inbrott kommer att skrivas.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 17 februari kl 04:41

Kollision mellan lastbil och personbil.

På E18 i höjd med Arboga kör en lastbil in i en personbil bakifrån. Ingen person ska ha blivit skadad i samband med olyckan, men personbilen kan behöva bärgas från platsen.  Ett av körfälten i riktning mot Örebro är just nu blockerat under pågående räddningsarbete.

Trafikbrott

Rapporterat onsdagen den 17 februari kl 07:48

En minderårig bilförare stoppas.

En flicka i 15-årsåldern stoppas när hon kör bil på Arbogavägen. Som passagerare har hon en ännu yngre flicka och dessutom har bilen körförbud. Polisen skjutsar hem flickorna till respektive vårdnadshavare och skriver anmälningar till socialtjänsten.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
15%
SverigeArboga Stadsdistrikt

Brott jämfört med riket