facebook_pixelRedskapsgatan 18 Västmanlands län, Arboga - hitta.se
Hitta.se

Redskapsgatan 18

732 34 Arboga, Arboga Västmanlands län

Adress i Arboga Stadsdistrikt i Arboga i Västmanlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Redskapsgatan 18.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1952

Fastigheten på Redskapsgatan 18 är ett flerfamiljshus byggt 1952.

Bolån i Arboga - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Arboga. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Arboga

Boendemiljön i Arboga Stadsdistrikt

Människorna i Arboga Stadsdistrikt

Människorna i Arboga Stadsdistrikt

Yngre singelhushåll med lägre inkomster i hyresrätt i förorter kring de större städerna

I Arboga Stadsdistrikt bor 57% kvinnor och 43% män. Medelåldern i området är 56 år, vilket är högre än medelåldern i Arbogas kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (27%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, prova nya produkter, trav och galopp, konst, skönhetsvård, ungdomskultur, foto/film, pyssla, film och djuretiska frågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 27% som högutbildade. 43% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 20% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 50%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 23 079 kr, vilket är 15% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 683 279 kronor i lån.

-15%

Här i Arboga betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Redskapsgatan 18 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,4 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,41% (0,76)

10,88% (-0,40)

0,242% (0,00)

Summa

33,532% (0,36)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 35,5% av rösterna.

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 10 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 17 objekt till salu i Arboga

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

826 meter från adressen ligger Ärlans förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Vilstahallen på Jädersvägen 3.

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang Ågården i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (108 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Nästkvarnsparken, ligger mindre än en minuts gångväg (27 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Arboga Stadsdistrikt

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikbrott

Rapporterat måndagen den 8 mars kl 07:20

Grov olovlig körning och drograttfylleri i Fellingsbro natten mot måndag.

En polispatrull stoppade och kontrollerade en personbil i Fellingsbro natten mot måndag. Det visade sig att föraren var en man 45-årsåldern som saknar körkort och dessutom visade tecken på drogpåverkan. Han medtogs för provtagning och förhör och är nu misstänkt för grov olovlig körning, drograttfylleri samt ringa narkotka brott avseende eget bruk. Passagerare i bilen var en man i 30-årsåldern som hade på sig en mindre mängd misstänkt narkotika varför han misstänks för ringa narkotikabrott avseende innehav.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 3 mars kl 03:33

Två bilar kolliderar.

Polis beordras till korsningen Nibblebackevägen och Ringvägen där två bilar kolliderat.  Föraren i en av bilarna, en kvinna i 65-årsåldern, förs med ambulans till sjukhus med oklara skador.  Föraren i den andra bilen, kvinna i 70-årsåldern, kontrolleras av ambulanspersonal på plats men behöver inte följa med till sjukhus.  Båda bilarna bärgas från platsen.  En anmälan om trafikolycka kommer att skrivas.

Stöld/inbrott

Rapporterat lördagen den 27 februari kl 07:15

Inbrott i tre företagsbilar.

Ett företag på Besiktningsgatan i Arboga upptäcker att det har varit inbrott i flera av företagets bilar. En patrull beordras till platsen för att säkra eventuella spår och upprätta en anmälan. Det visar sig att det har varit inbrott i totalt tre fordon. Polisen misstänker att gärningsmännen letat efter tankkort, men några tankkort förvarades inte i någon av bilarna. En anmälan om stöld genom inbrott kommer att skrivas.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
15%
SverigeArboga Stadsdistrikt

Brott jämfört med riket