facebook_pixelAromas Väg 3D Västmanlands Län, Hallstahammar - hitta.se

Aromas Väg 3D

734 39 Hallstahammar, Hallstahammar Västmanlands Län

Adress i Hallstahammar i Hallstahammar i Västmanlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Aromas väg 3D.

Hitta hit

Bolån i Hallstahammar - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Hallstahammar. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Hallstahammar

Boendemiljön i Hallstahammar

Människorna i Hallstahammar

Människorna i Hallstahammar

Pensionerade singlar med medelinkomster i små- och medelstora städer

I Hallstahammar bor 56% kvinnor och 44% män. Medelåldern i området är 71 år, vilket är högre än medelåldern i Hallstahammars kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (63%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är hårvård, astrologi, krukväxter, lösa korsord eller sudoku, skönhetsvård, besöka sportevenemang, modenyheter, sjukdomar och sjukvård, alternativ hälsovård och antikviteter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 9% som högutbildade. 32% har gymnasieutbildning och 11% har endast grundskoleutbildning. 3% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 48%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 13 888 kr, vilket är 49% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 535 046 kronor i lån.

-49%

Skatteläget i Hallstahammar

För de som är folkbokförda på Aromas väg 3D gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,81% (0,16)

10,88% (-0,40)

0,242% (0,00)

Summa

32,932% (-0,24)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 38,5% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 57% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+57%

Bilägande

Man kör gärna Nissan och Peugeot i området.

Nissan
Peugeot

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 18 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 3 objekt till salu i Hallstahammar

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

9 726 meter från adressen ligger Sörgårdens förskola och fritidshem.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är ICA Supermarket Matkassen på Hammartorget 4.

Lockas man av restaurangbesök finns Lunchstället och Pizza La Torres i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (319 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Valstaskogen, ligger ca en minuts gångväg (139 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Hallstahammar

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rattfylleri

Rapporterat söndagen den 22 november kl 07:23

En pojke i 15-årsåldern försöker köra från polisen.

En bilförare stannar inte när en patrull ger föraren tecken att stanna på Parkgatan. Föraren försöker köra från patrullen och ett förföljande inleds. Föraren kör via Trädgårdsgatan och Häradsvägen i ca 100 km/h till Hästhovsgatan där föraren hoppar ut och springer iväg. Kvar i bilen finns två pojkar och två flickor som samtliga är i 15-årsåldern. Polisen får fram ett telefonnnummer till den troliga föraren som också är en pojke 15-årsåldern. När han blir uppringd och meddelad att en hundpatrull finns på plats och ska börja söka väljer han att komma fram självmant. Både föraren och en av flickorna visar tecken på att vara påverkade av narkotika och blir medtagna för provtagning. Polisen skriver anmälningar om drograttfylleri, olovlig körning, vårdslöshet i trafik och narkotikabrott (föraren) och drograttfylleri, olovligt brukande, olovlig körning och narkotikabrott mot flickan då hon ska ha hämtat bilen från en anhörig. Vårdnadshavare kontaktas och anmälningar skrivs till socialtjänsten.

Trafikolycka, singel

Rapporterat torsdagen den 19 november kl 07:03

En bilförare kör i diket.

En man i 20-årsåldern kör i diket vid riksväg 56 mellan E18 och Dingtuna avfarten. Föraren skadas inte, men både han och en jämnårig man förs till sjukhus för kontroll.

Brand

Rapporterat torsdagen den 19 november kl 07:02

Kraftigt brand i en verkstadslokal.

Polisen larmas till en adress i Hallstahammar där det ska brinna med öppna lågor i en verkstadslokal. Enligt anmälaren ska det också finnas en bostadslokal i anslutning till branden. Flera patruller beordras till platsen där man kan konstatera att det inte brinner i bostaden. Branden ska vara fullt utvecklad, och en intilliggande kraftledning ska också vara hotad av lågorna. Polisen är fortfarande kvar på platsen för att spärra av en väg till den här byggnaden. Uppdaterad klockan 07:28 Enligt räddningstjänsten räknar man med att släckningsarbetet kommer att pågå under hela dagen. Uppdaterad klockan 08:39 Polisen kan inte utesluta att branden kan vara anlagd, och skriver en anmälan om mordbrand. Polisen är fortfarande kvar på platsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
10%
SverigeHallstahammar

Brott jämfört med riket