facebook_pixelRödhakevägen 2 Västmanlands Län, Hallstahammar - hitta.se

Rödhakevägen 2

734 38 Hallstahammar, Hallstahammar Västmanlands Län

En villa byggd 1967

På adressen finns en villa byggd 1967. Huset är 93 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Hallstahammar.

Bolån i området - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i området. Vår snittränta är 1,37%*. Få ett individuellt ränteerbjudande hos Nordea.

Räkna på ditt bolån!Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1.000.000 kronor är den effektiva räntan 1,38% (sep 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,37% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1.343.071 kronor och den första avbetalningen är 2.808 kronor.
Bolån i området

Tomten är ca 1031 kvadratmeter

Tomten, NESTORN 11, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten NESTORN 11 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Hallstahammar

Boendemiljön i Hallstahammar

Området kring Rödhakevägen 2 består till 53% av småhus. Det är vanligt med flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 60- och 70-talet.

Sextiotalshusen är ofta byggda helt eller delvis i tegel med större fönsterpartier för ökat ljusinsläpp. Sjuttiotalet är det årtionde då det byggdes flest hus i Sverige. En del hus är inspirerade av dansk arkitektur och vanliga byggnadsmaterial är mexitegel kombinerat med träpanel.

Samla dina lån och få mer över av lönen

I detta område så är snitträntan för ett privatlån 5.17%. Med hjälp av Sambla så sänker du räntekostnaden med i genomsnitt 5 388 kr. Räkna på kostnaden här

Samla dina lån

Wikipediafoton från närområdet

Skanssjön
Hallstahammars kommun
Skantzen
Sörkvarnsforsen

Människorna i Hallstahammar

Människorna i Hallstahammar

Äldre och pensionerade medelinkomsttagarpar utan barn i villa utanför småstäder

I Hallstahammar bor 50% kvinnor och 49% män. Vanliga intressen är krukväxter, lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, jakt, antikviteter, trav och galopp, energisparande, kungligheter, sticka och handarbeta och skattefrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 10% som högutbildade. 44% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 13% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 50%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 899 kr, vilket är 8% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 511 907 kronor i lån.

-8%

Skatteläget i Hallstahammar

För de som är folkbokförda på Rödhakevägen 2 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,81(0,16)

10,88(-0,40)

0,242(0,00)

Summa

32,932(-0,24)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 49,6% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 75% fler röster än riksgenomsnittet.

S+75%

Bilägande

Man kör gärna Nissan och Citroen i området.

Nissan
Citroen

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 18 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 14 objekt till salu i Lövboås

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är Lidl på Norra Hantverkaregatan 13.

Lockas man av restaurangbesök finns Pizza La Torres och Maistro restaurang och pizzeria i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tio minuters gångväg (1058 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Valstaskogen, ligger ca två minuters gångväg (245 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Hallstahammar

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Brand

Rapporterat söndagen den 18 oktober kl 09:25

Föreningslokal brinner i Surahammar.

Ett larm inkommer om en brand i en kombinerad föreningslokal och butik i Surahammar. Polis beordras till platsen för att samverka med räddningstjänst. I nuläget är det inget som tyder på att branden är anlagd. En anmälan om brand utan misstanke om brott kommer att skrivas.

Trafikolycka, vilt

Rapporterat torsdagen den 15 oktober kl 07:21

Krock med älg på riksväg 66.

En bilförare krockar med en älg på riksväg 66 i Lillhärad. Föraren klarar sig utan skador men älgen måste avlivas av tillkallad jägare. Bilen har bland annat intryckt tak och krossad vindruta och bärgas från platsen. Det finns inga misstankar om brott.

Misshandel, grov

Rapporterat onsdagen den 14 oktober kl 08:22

En man har blivit misshandlad tidigare under kvällen.

Polisen informeras om att en man i 20-årsåldern är på väg till sjukhus efter att ha blivit misshandlad tidigare under kvällen. Misshandeln omkring kl 22 skedde vid Nytorpsskolan där fem för mannen okända personer dykt upp med bil och sedan misshandlat mannen så att han svimmat av. Polisen undersöker brottsplatsen och tar upp en anmälan om grov misshandel. Det finns ingen misstänkt gärningsman.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
10%
SverigeHallstahammar

Brott jämfört med riket