facebook_pixelSmörblommevägen 14A Västmanlands Län, Hallstahammar - hitta.se
Hitta.se

Smörblommevägen 14A

734 39 Hallstahammar, Hallstahammar Västmanlands Län

Adress i Hallstahammar i Hallstahammar i Västmanlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Smörblommevägen 14A.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1969

Fastigheten på Smörblommevägen 14A är ett flerfamiljshus byggt 1969.

Bolån i Hallstahammar - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Hallstahammar. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Hallstahammar

Boendemiljön i Hallstahammar

Boendemiljön i Hallstahammar

I området kring Smörblommevägen 14 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1960- och 1970-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (39%).

Wikipediafoton från närområdet

Hallstahammars köping
Sörkvarnsforsen
Skantzen
Sankt Lars kyrka, Hallstahammar

Människorna i Hallstahammar

Människorna i Hallstahammar

Unga singlar med lägre utbildning och låga inkomster i förortsområden till små- och medelstora städer

I Hallstahammar bor 60% kvinnor och 40% män. Medelåldern i området är 39 år, vilket är lägre än medelåldern i Hallstahammars kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (15%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är spela dataspel/tv-spel, bild-/ljudanläggningar, datorer, foto/film, meka med bilar, pyssla, vidareutbildning/gå på kurser, alternativ hälsovård, astrologi och ny teknik i vardagslivet.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 18% som högutbildade. 50% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 9% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 48%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 19 147 kr, vilket är 29% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 982 408 kronor i lån.

-29%

Skatteläget i Hallstahammar

För de som är folkbokförda på Smörblommevägen 14A gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,81% (0,16)

10,88% (-0,40)

0,242% (0,00)

Summa

32,932% (-0,24)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 38,5% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 57% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+57%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 3 objekt till salu i Fredhem

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara 13 minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Lidl på Norra Hantverkaregatan 13.

Lockas man av restaurangbesök finns Lunchstället och Maistro restaurang och pizzeria i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters gångväg (836 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Valstaskogen, ligger ca en minuts gångväg (137 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Hallstahammar

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat måndagen den 10 maj kl 10:21

Inbrott på en förskola.

Personal från en förskola i Hallstahammar upptäcker att det har varit inbrott i förskolans lokaler. Enligt anmälaren ska inbrottet ha skett någon gång under helgen, och en altandörr vara uppbruten. Personalen misstänker att det saknas bland annat surfplattor. En patrull beordras till platsen för att säkra eventuella spår efter gärningsmannen eller gärningsmännen. Polisen beslutar att spärra av delar av förskolan i väntan på en teknisk undersökning.

Misshandel

Rapporterat tisdagen den 4 maj kl 05:46

En man misshandlas i samband med ett bråk i Hallstahammar.

På torget i Hallstahammar bråkar två män. Andra personer försöker avbryta bråket, men en av männen blir trots detta misshandlad och polis tillkallas. Den misshandlade mannen är i 45-årsåldern och förs till sjukhus med ambulans. Han var vaken och talbar vid avtransport. I närheten av platsen för händelsen griper polisen en misstänkt gärningsman i 30-årsåldern. Vad bråket handlade om är i nuläget inte känt.

Stöld/inbrott

Rapporterat torsdagen den 29 april kl 06:58

Inbrott i bageri.

Polis beordras till ett bageri i Hallstahammar med anledning av ett inbrott. Inga misstänkta gärningsperson finns kvar på platsen är polisen anländer. Smörgåsar och tårtor ska vara tillgripet från bageriet. En anmälan om stöld genom inbrott kommer att skrivas.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
10%
SverigeHallstahammar

Brott jämfört med riket