facebook_pixelSmörblommevägen 14A Västmanlands Län, Hallstahammar - hitta.se
Hitta.se

Smörblommevägen 14A

734 39 Hallstahammar, Hallstahammar Västmanlands Län

Adress i Hallstahammar i Hallstahammar i Västmanlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Smörblommevägen 14A.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1969

Fastigheten på Smörblommevägen 14A är ett flerfamiljshus byggt 1969.

Bolån i Hallstahammar - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Hallstahammar. Genomsnittlig ränta föregående månad (maj 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (maj 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Hallstahammar

Boendemiljön i Hallstahammar

Boendemiljön i Hallstahammar

I området kring Smörblommevägen 14 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1960- och 1970-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (39%).

Wikipediafoton från närområdet

Skanssjön
Hallstahammar
Hallstahammars köping
Hallstahammars kommun

Människorna i Hallstahammar

Människorna i Hallstahammar

Unga singlar med lägre utbildning och låga inkomster i förortsområden till små- och medelstora städer

I Hallstahammar bor 60% kvinnor och 40% män. Medelåldern i området är 39 år, vilket är lägre än medelåldern i Hallstahammars kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (15%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är spela dataspel/tv-spel, bild-/ljudanläggningar, datorer, foto/film, meka med bilar, pyssla, vidareutbildning/gå på kurser, alternativ hälsovård, astrologi och ny teknik i vardagslivet.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 18% som högutbildade. 50% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 9% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 48%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 19 147 kr, vilket är 29% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 982 408 kronor i lån.

-29%

Skatteläget i Hallstahammar

För de som är folkbokförda på Smörblommevägen 14A gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,81% (0,16)

10,88% (-0,40)

0,242% (0,00)

Summa

32,932% (-0,24)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 38,5% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 57% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+57%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 3 objekt till salu i Lövboås

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara 13 minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Lidl på Norra Hantverkaregatan 13.

Lockas man av restaurangbesök finns Lunchstället och Maistro restaurang och pizzeria i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters gångväg (836 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Valstaskogen, ligger ca en minuts gångväg (137 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Hallstahammar

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, personskada

Rapporterat lördagen den 12 juni kl 02:00

Två personbilar kolliderar i en korsning.

På Köpingsvägen i korsningen med Järnbruksgatan i Västerås kolliderar två personbilar. En av förarna iakttar inte väjningsplikten, varvid föraren till den andra bilen inte hinner stanna och kör in i sidan på den andra bilen. Föraren till en av bilarna, en kvinna i 60-årsåldern, avförs med ambulans till sjukhus med oklara skador. Båda bilarna behöver bärgas från platsen.

Olaga hot

Rapporterat lördagen den 12 juni kl 07:38

En man blir hotad av sin granne.

En man blir hotad med ett knivliknande föremål av sin granne. Flera patruller beordras till en adress i Hallstahammar där den misstänkta gärningspersonen, som är en man i 45-årsåldern, kan gripas. Då mannen är kraftigt berusad vid gripandet kan han höras först senare under natten. Efter förhör beslutar åklagare att mannen ska anhållas misstänkt för grovt olaga hot.

Rån väpnat

Rapporterat fredagen den 11 juni kl 06:54

Butik på Erikslund i Västerås utsatt för väpnat rån.

Butikspersonal i en butik på Hallsta gårdsgatan på Erikslund i Västerås blir utsatta för ett rån. Enligt anmälaren var det tre unga personer beväpnade med en större kniv som kom in i butiken och tillgrep ett halsband innan de försvann från platsen på två mopeder. Polisen är angelägna om att få in tips eller iakttagelser i samband med det här rånet som inträffade strax efter klockan 18:00. Enligt vittnen ska de tre personerna försvunnit på två mopeder, alternativt vespor, av mörkare färg. Har du sett något? Ring polisen på 114 14. Uppdaterad kl 19:28 Polisen har inlett en förundersökning gällande försök till grovt rån, gärningspersonerna ska inte ha fått med sig någon halskedja som initialt kommunicerades ut. Polisen söker fortfarande efter gärningspersonerna och är fortsatt angelägna om tips från allmänheten.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
10%
SverigeHallstahammar

Brott jämfört med riket