facebook_pixelKolsvagatan 4A Västmanlands län, Köping - hitta.se
Hitta.se

Kolsvagatan 4A

731 33 Köping, Köping Västmanlands län

Adress i Köping i Köping i Västmanlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Kolsvagatan 4A.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1949

Fastigheten på Kolsvagatan 4A är ett flerfamiljshus byggt 1949.

Bolån i Köping - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Köping. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Köping

Boendemiljön i Köping

Boendemiljön i Köping

I området kring Kolsvagatan 4 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1940- och 1990-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (52%).

Wikipediafoton från närområdet

Köpings distrikt, Västmanland
Köpingsbygdens församling
Åkerbo och Skinnskattebergs tingslag
Köpings stad

Människorna i Köping

Människorna i Köping

Unga singlar med lägre utbildning och låga inkomster i förortsområden till små- och medelstora städer

I Köping bor 37% kvinnor och 63% män. Medelåldern i området är 45 år, vilket är lägre än medelåldern i Köpings kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (9%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är spela dataspel/tv-spel, bild-/ljudanläggningar, datorer, foto/film, meka med bilar, pyssla, vidareutbildning/gå på kurser, alternativ hälsovård, astrologi och ny teknik i vardagslivet.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 12% som högutbildade. 40% har gymnasieutbildning och 15% har endast grundskoleutbildning. 13% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 48%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 19 035 kr, vilket är 30% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 740 631 kronor i lån.

-30%

Skatteläget i Köping

För de som är folkbokförda på Kolsvagatan 4A gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,16% (0,51)

10,88% (-0,40)

0,242% (0,00)

Summa

33,282% (0,11)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 30,9% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 70% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+70%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 24 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 8 objekt till salu i

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

453 meter från adressen ligger Trollsländans förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara två minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Lidl på Nibblesbackevägen 2.

Lockas man av restaurangbesök finns Skolkontor Skolförvaltning Intagningskansli och Teatern i O' G T-N T O' Forum i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (274 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Bellanders park, ligger ca en minuts gångväg (184 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Actic Karlbergsbadet, tio minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Köping

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikbrott

Rapporterat tisdagen den 19 januari kl 04:56

En a-traktor går alldeles för fort och tas i beslag.

Efter en trafikincident med en a-traktor ringer en bilförare till polisen och en patrull kommer till Ringvägen och träffar båda förarna. Efter att ha hört båda parter tar polisen a-traktorn i beslag då den bedöms gå snabbare än tillåtet. Polisen kommer även att skriva en anmälan om olovlig körning. Föraren av a-traktorn är i 15-årsåldern.

Försvunnen person

Rapporterat måndagen den 18 januari kl 08:30

Polisen söker en pojke i övre tonåren som är försvunnen i Köping.

Polisen har sökt efter en försvunnen person. Den försvunna personen anträffades vid 21-tiden och mådde bra. Han har kunnat åka hem. Ursprunglig text: Pojken är försvunnen sedan 13-tiden i centrala Köping. Han uppges vara klädd i grå-svart jacka, ljusgrå mössa och blå jeans. Han bär på en större sportväska. Han är omkring 172 cm lång och väger ca 65 kg. Pojken kan ha svårt att lokalisera sig. Polisen misstänker inget brott i samband med försvinnandet och flera patruller är involverade i sökandet. Information och iakttagelser kan lämnas på 114 14. Ring 112 vid akuta situationer. 

Stöld/inbrott

Rapporterat måndagen den 11 januari kl 12:49

Inbrott på fritids.

På förmiddagen anmäls att det varit inbrott under helgen på ett fritids på Kristinelundsvägen. Flera innerdörrar har brutits upp men det är oklart om gärningsmannen fått med sig något gods.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
35%
SverigeKöping

Brott jämfört med riket