facebook_pixelTunadalsgatan 28B Västmanlands län, Köping - hitta.se
Hitta.se

Tunadalsgatan 28B

731 40 Köping, Köping Västmanlands län

Adress i Köping i Köping i Västmanlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Tunadalsgatan 28B.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1965

Fastigheten på Tunadalsgatan 28B är ett flerfamiljshus byggt 1965.

Bolån i Köping - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Köping. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Köping

Boendemiljön i Köping

Boendemiljön i Köping

I området kring Tunadalsgatan 28 bor många i flerbostadshus och radhus som för det mesta är byggda på 1940- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (51%).

Wikipediafoton från närområdet

Köpings stad
Köpingsbygdens församling
Köping
Åkerbo och Skinnskattebergs tingslag

Människorna i Köping

Människorna i Köping

Unga och medelålders låginkomsttagarfamiljer med barn i multikulturella förortsområden till storstad

I Köping bor 54% kvinnor och 46% män. Medelåldern i området är 39 år, vilket är lägre än medelåldern i Köpings kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (7%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är hårvård, alternativ hälsovård, astrologi, datorer, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, ungdomskultur, följa populära tv-serier, modenyheter och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 7% som högutbildade. 33% har gymnasieutbildning och 22% har endast grundskoleutbildning. 11% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 46%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 14 981 kr, vilket är 45% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 515 144 kronor i lån.

-45%

Skatteläget i Köping

För de som är folkbokförda på Tunadalsgatan 28B gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,16% (0,51)

10,88% (-0,40)

0,242% (0,00)

Summa

33,282% (0,11)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 44,9% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 59% fler röster än riksgenomsnittet.

S+59%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 24 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 28 objekt till salu i Östanås

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fyra förskolor i närheten

94 meter från adressen ligger Nattugglan Natt- och helgomsorg.

Matbutiker och restauranger

Bara fem minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Östanås på Östanåsgatan 23.

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang hantverkaren och Restaurang & Café Falkboet i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (355 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Kvarnparken, ligger mindre än en minuts gångväg (67 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Actic Karlbergsbadet, åtta minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Köping

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Försvunnen person

Rapporterat måndagen den 18 januari kl 08:30

Polisen söker en pojke i övre tonåren som är försvunnen i Köping.

Polisen har sökt efter en försvunnen person. Den försvunna personen anträffades vid 21-tiden och mådde bra. Han har kunnat åka hem. Ursprunglig text: Pojken är försvunnen sedan 13-tiden i centrala Köping. Han uppges vara klädd i grå-svart jacka, ljusgrå mössa och blå jeans. Han bär på en större sportväska. Han är omkring 172 cm lång och väger ca 65 kg. Pojken kan ha svårt att lokalisera sig. Polisen misstänker inget brott i samband med försvinnandet och flera patruller är involverade i sökandet. Information och iakttagelser kan lämnas på 114 14. Ring 112 vid akuta situationer. 

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 13 januari kl 10:47

Flera personbilar krockar med varandra på E18.

En dryg kilometer öster om en lastbilsolycka på E18 (länk nedan) krockar flera bilförare på E18 i riktning mot Köping. Enligt initala uppgifter rör det sig om tre fordon. Det är oklart om det uppstått några personskador. Det är mycket halt på vägen och numera stopp förbi olycksplatserna i båda riktningar.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 13 januari kl 10:29

En lastbil välter och blockerar E18.

En lastbil har vält på E18 strax öster om Köping och vägen blockeras helt i riktning mot Köping (initiala uppgifter gjorde gällande att stoppet var i andra riktningen). Inga personskador har uppstått vid olyckan och bärgare är på plats. I nuläget har polisen ingen prognos om när bärgningsarbetet kan vara avklarat.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
35%
SverigeKöping

Brott jämfört med riket