facebook_pixelTrädgårdsgatan 22 Västmanlands Län, Sala - hitta.se
Hitta.se

Trädgårdsgatan 22

733 31 Sala, Sala Västmanlands Län

Adress i Sala i Sala i Västmanlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Trädgårdsgatan 22.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1957

Fastigheten på Trädgårdsgatan 22 är ett flerfamiljshus byggt 1957.

Snittvärderingen är 19 239 kr/m²

Snittvärderingen på Trädgårdsgatan 22 är ca 19 239 kr/m².

Värdera bostad på Trädgårdsgatan 22

Evaluation

Värdeindikation

19 239 kr/m2

Bolån i Sala - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Sala. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Sala

Boendemiljön i Sala

Boendemiljön i Sala

I området kring Trädgårdsgatan 22 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1950- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (31%).

Boendemiljön i Sala

Tio drönarbilder över Sala

En drönare har flugit över Sala och tagit tio bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Sala från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Kristina kyrka
Sala distrikt
Sala stad
Stora torget, Sala

Människorna i Sala

Människorna i Sala

Äldre och pensionerade singlar med medelinkomster i bostadsrätt i förort eller småstad

I Sala bor 36% kvinnor och 64% män. Medelåldern i området är 64 år, vilket är högre än medelåldern i Salas kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (31%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är trav och galopp, hårvård, motorsport, prova nya produkter, lösa korsord eller sudoku, följa populära tv-serier, sticka och handarbeta, alternativ hälsovård, krukväxter och spela dataspel/tv-spel.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 21% som högutbildade. 33% har gymnasieutbildning och 7% har endast grundskoleutbildning. 18% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 49%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 102 kr, vilket är 19% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 528 313 kronor i lån.

-19%

Skatteläget i Sala

För de som är folkbokförda på Trädgårdsgatan 22 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,31% (0,66)

10,88% (-0,40)

0,242% (0,00)

Summa

33,432% (0,26)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 30,8% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 167% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+167%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 15 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 14 objekt till salu i Sala

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

371 meter från adressen ligger Föräldrakoperativet Regnbågen.

Matbutiker och restauranger

Bara två minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Extra på Kålgårdsgatan 3.

Lockas man av restaurangbesök finns Mat o Prat och Bra hak burgers i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters gångväg (602 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca fyra minuters gångväg (465 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Johannas Powerhouse, tio minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Sala

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, personskada

Rapporterat onsdagen den 12 maj kl 09:50

Kvinna skadad efter olycka med fyrhjuling.

En polispatrull beordras till en adress utanför Sala där en kvinna har varit med om en olycka med en fyrhjulning. En patrull beordras till platsen där där kvinnan blåser positivt för alkohol. Kvinnan avförs med ambulans till sjukhus med oklara skador. Även polisen åker med till sjukhuset för ytterligare provtagning av föraren. Polisen skriver en anmälan om rattfylleri, alternativt grovt rattfylleri, och grov olovlig körning.

Efterlyst person

Rapporterat fredagen den 7 maj kl 09:02

En tonåring avviker från ett SIS-hem.

En pojke i övre tonåren har permission från ett SIS-hem i Sala. Vid ett restaurangbesök springer pojken från den medföljande personalen och försvinner. Inget våld eller hot förekommer vid avvikandet. Pojken har ännu inte hittats.

Trafikolycka, smitning från

Rapporterat fredagen den 7 maj kl 05:12

En bilförare smiter från en trafikolycka.

I korsningen Hyttgatan och Kungsgatan krockar en buss och personbil, men personbilsföraren stannar inte efter kollisionen utan kör vidare. Vare sig bilen eller bilens förare har hittats. Inga personskador uppstod i krocken.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
15%
SverigeSala

Brott jämfört med riket