facebook_pixelBjörnbärsvägen 3 Västmanlands Län, Surahammar - hitta.se
Hitta.se

Björnbärsvägen 3

735 37 Surahammar, Surahammar Västmanlands Län

Adress i Sura i Surahammar i Västmanlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Björnbärsvägen 3.

Hitta hit

En villa byggd 1985

På adressen finns en villa byggd 1985. Huset är 117 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Sura.

Bolån i Surahammar - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Surahammar. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Surahammar

Tomten är ca 841 kvadratmeter

Tomten, SURAHAMMAR 10:393, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten SURAHAMMAR 10:393 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Sura

Boendemiljön i Sura

I området kring Björnbärsvägen 3 bor många i villor och kedjehus som för det mesta är byggda på 1980- och 1990-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (45%).

Wikipediafoton från närområdet

Surahammar
Haga, Surahammars kommun
Sura landskommun
Sura, Surahammars kommun

Människorna i Sura

Människorna i Sura

Äldre och pensionerade singlar med medelinkomster i bostadsrätt i förort eller småstad

I Sura bor 43% kvinnor och 57% män. Medelåldern i området är 46 år, vilket är lägre än medelåldern i Surahammars kommun (51 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (36%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är antikviteter, trav och galopp, motorcyklar, motorsport, snickra/måla och bygga, krukväxter, arbeta i trädgården, pyssla, bakning och kungligheter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 15% som högutbildade. 31% har gymnasieutbildning och 18% har endast grundskoleutbildning. 20% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 57%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 34 612 kr, vilket är 28% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 937 472 kronor i lån.

+28%

Skatteläget i Surahammar

För de som är folkbokförda på Björnbärsvägen 3 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,31% (0,66)

10,88% (-0,40)

0,242% (0,00)

Summa

33,432% (0,26)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 34,4% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 47% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+47%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Renault i området.

Toyota
Renault

Bostadsmarknaden i Sura

Just nu finns 7 objekt till salu i Surahammar

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

8 560 meter från adressen ligger Bäckhammarskolans Fritidshem.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Wärdshuset Rondellen och Restaurang 2 kök i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca 14 minuters gångväg (1476 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca tre minuters gångväg (363 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Sura

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, personskada

Rapporterat tisdagen den 1 december kl 11:41

En bilförare skadas efter att ha kört in i mitträcket.

En bilförare kör in i mitträcket i norrgående riktning på riksväg 66 ungefär en halvmil före Surahammar. Föraren förs till sjukhus med ambulans. I nuläget finns inga uppgifter om mannens skador. Uppdatering kl 13:03 Mannen som är i 75-årsåldern har fått problem med synen och polisen omhändertar körkortet.

Rån

Rapporterat onsdagen den 25 november kl 09:02

En man tvingas lämna ifrån sig sin bil under knivhot.

På en parkering i anslutning till en matbutik på Skultuna blir en man i 25-årsåldern av med sin bil. En gärningsman tilltvingar sig bilen och kör från platsen. En person som blir vittne till händelsen larmar polisen. Enligt anmälaren ska gärningsmannen hotat bilägaren med en kniv. Ingen person skadas dock i samband med händelsen. Polisen är angelägna om tips och iakttagelser av personbilen som ska vara en svart BMW 520. Gärningsmannen ska ha kört från platsen via Västeråsvägen och i riktning mot Ramnäs. Har du sett den här bilen, kontakta polisen på 114 14 eller 112 om det är akut. Polisen rubricerar händelsen som grovt tillgrepp av fortskaffningsmedel.

Rattfylleri

Rapporterat söndagen den 22 november kl 07:23

En pojke i 15-årsåldern försöker köra från polisen.

En bilförare stannar inte när en patrull ger föraren tecken att stanna på Parkgatan. Föraren försöker köra från patrullen och ett förföljande inleds. Föraren kör via Trädgårdsgatan och Häradsvägen i ca 100 km/h till Hästhovsgatan där föraren hoppar ut och springer iväg. Kvar i bilen finns två pojkar och två flickor som samtliga är i 15-årsåldern. Polisen får fram ett telefonnnummer till den troliga föraren som också är en pojke 15-årsåldern. När han blir uppringd och meddelad att en hundpatrull finns på plats och ska börja söka väljer han att komma fram självmant. Både föraren och en av flickorna visar tecken på att vara påverkade av narkotika och blir medtagna för provtagning. Polisen skriver anmälningar om drograttfylleri, olovlig körning, vårdslöshet i trafik och narkotikabrott (föraren) och drograttfylleri, olovligt brukande, olovlig körning och narkotikabrott mot flickan då hon ska ha hämtat bilen från en anhörig. Vårdnadshavare kontaktas och anmälningar skrivs till socialtjänsten.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
46%
SverigeSura

Brott jämfört med riket