facebook_pixelElevgränd 9B Västmanlands Län, Surahammar - hitta.se
Hitta.se

Elevgränd 9B

735 31 Surahammar, Surahammar Västmanlands Län

Adress i Sura i Surahammar i Västmanlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Elevgränd 9B.

Hitta hit

Ett kedjehus byggt 1920

På adressen finns ett kedjehus byggt 1920. Huset är 185 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Sura.

Bolån i Surahammar - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Surahammar. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Surahammar

Tomten är ca 1265 kvadratmeter

Tomten, SURAHAMMAR 10:511, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten SURAHAMMAR 10:511 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Sura

Människorna i Sura

Människorna i Sura

Medelinkomsttagarfamiljer i villaområden utanför små- och medelstora städer

I Sura bor 51% kvinnor och 49% män. Medelåldern i området är 38 år, vilket är lägre än medelåldern i Surahammars kommun (51 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är sambos med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (24%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorcyklar, meka med bilar, motorsport, arbeta i trädgården, trav och galopp, energisparande, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida och bild-/ljudanläggningar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 23% som högutbildade. 46% har gymnasieutbildning och 8% har endast grundskoleutbildning. 27% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 52%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 28 067 kr, vilket är 3% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 815 216 kronor i lån.

+3%

Skatteläget i Surahammar

För de som är folkbokförda på Elevgränd 9B gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,31% (0,66)

10,88% (-0,40)

0,242% (0,00)

Summa

33,432% (0,26)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 30,2% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 72% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+72%

Bostadsmarknaden i Sura

Just nu finns 2 objekt till salu i Surahammar

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

7 995 meter från adressen ligger Bäckhammarskolan.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang 2 kök och Estelles i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (427 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Bruksparken, ligger ca tre minuters gångväg (325 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Sura

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, singel

Rapporterat fredagen den 15 januari kl 07:24

Lastbil körde in i mitträcket och körde ned fem stolpar på E18 vid Rallsta.

Efter olyckan var det begränsad framkomlighet tills bärgaren hade bärgat bort lastbilen. Inga personskador.

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 11 januari kl 12:43

Två eller fler trafikolyckor på E18.

Vid halvtolvtiden inträffar två eller fler trafikolyckor på E18 i närheten av varandra. Dels vid trafikplats 127 och dels vid rastplats Svedvi. Bland annat krockar två lastbilar och vägen stängs av helt i västlig riktning. Det finns inga uppgifter om några personskador.

Olaga hot

Rapporterat torsdagen den 7 januari kl 08:49

En man har hotat att använda vapen mot en kvinna.

Polisen griper en berusad man i 60-årsåldern i Hallstahammars kommun som hotat att använda vapen mot en kvinna som han har en relation med. Mannen har använt visst våld (ej med vapen) mot kvinnan men hon är inte behov av sjukhusvård. Polisen omhändertar sex jaktvapen som finns i hushållet. Händelsen rubriceras som olaga hot och brott mot vapenlagen. Då de misstänkta brotten utspelat sig inom ramen för en nära relation lämnar polisen inga övriga upplysningar om händelsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
46%
SverigeSura

Brott jämfört med riket