facebook_pixelGullbovägen 6 Västmanlands län, Västerås - hitta.se

Gullbovägen 6

722 33 Västerås, Västerås Västmanlands län

Adress i Hubbo i Västerås i Västmanlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Gullbovägen 6.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1950

Fastigheten på Gullbovägen 6 är ett flerfamiljshus byggt 1950.

Bolån i Västerås - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Västerås. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Västerås

Boendemiljön i Hubbo

Människorna i Hubbo

Människorna i Hubbo

Medelinkomsttagarfamiljer i villaområden utanför små- och medelstora städer

I Hubbo bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 44 år, vilket är lägre än medelåldern i Västerås kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (14%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorcyklar, meka med bilar, motorsport, arbeta i trädgården, trav och galopp, energisparande, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida och bild-/ljudanläggningar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 24% som högutbildade. 52% har gymnasieutbildning och 4% har endast grundskoleutbildning. 29% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 66%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 006 kr, vilket är 19% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 598 125 kronor i lån.

-19%

Här i Västerås betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Gullbovägen 6 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 1,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,36% (-1,29)

10,88% (-0,40)

0,242% (0,00)

Summa

31,482% (-1,69)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 29,7% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 36% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+36%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Renault i området.

Toyota
Renault

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 9 objekt till salu i Tillberga

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor och en grundskola i närheten

238 meter från adressen ligger Tillbergaskolans Fritidshem.

Närmaste grundskola är Tillbergaskolan (238 meter), som är en kommunal skola med ca 510 elever i årskurserna 1-9. Här har 81% av lärarna lärarexamen och det går 13 elever per lärare.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sju minuters cykelväg (2259 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca tre minuters gångväg (324 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Hubbo

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Arbetsplatsolycka

Rapporterat tisdagen den 24 november kl 12:21

En man träffas av ett betongblock.

En man i 35-årsåldern skadas i samband med ett arbete på Finnslätten i Västerås. Enligt anmälaren ska mannen ha ha träffats i huvudet av ett betongblock i samband med rivningen av en vägg. Mannen avförs med ambulans till sjukhus för en kontroll. En anmälan om arbetsplatsolycka utan misstanke om brott kommer att skrivas.

Brand

Rapporterat torsdagen den 19 november kl 06:49

En bil som brinner på Friledningsgatan.

På Friledningsgatan i Västerås börjar en bil att brinna. Enligt räddningstjänsten ska det inte finnas någon spridningsrisk i samband med branden. En patrull beordras till platsen där man misstänker att branden är anlagd. En anmälan skadegörelse genom brand kommer att skrivas.

Stöld/inbrott

Rapporterat tisdagen den 17 november kl 10:51

Fyra personer har tagit sig in på ett företag.

Vaktbolag upptäcker med hjälp av övervakningskameror att fyra män tagit sig in på tomten till ett företag på Alvestavägen. Männen tar sig vidare in i två större tälthangarer där det förvaras maskiner.   Av oklar anledning väljer männen att lämna platsen med bil men kommer bara några hundra meter innan de stoppas av polis. Alla fyra grips. Hittills har ingen fullbordad stöld konstaterats och rubricering i nuläget är försök till stöld.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
978%
SverigeHubbo

Brott jämfört med riket