facebook_pixelSäterholm 1 Västmanlands Län, Västerås - hitta.se

Säterholm 1

725 93 Västerås, Västerås Västmanlands Län

Adress i Skerike i Västerås i Västmanlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Säterholm 1.

Hitta hit

Bolån i Västerås - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Västerås. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Västerås

Boendemiljön i Skerike

Människorna i Skerike

Människorna i Skerike

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Skerike bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 45 år, vilket är lägre än medelåldern i Västerås kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (25%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, rida, motorsport, astrologi, sportfiska, alternativ hälsovård, antikviteter och snickra/måla och bygga.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 32% som högutbildade. 44% har gymnasieutbildning och 16% har endast grundskoleutbildning. 34% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 58%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 33 785 kr, vilket är 24% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 045 700 kronor i lån.

+24%

Här i Västerås betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Säterholm 1 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 1,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,36% (-1,29)

10,88% (-0,40)

0,242% (0,00)

Summa

31,482% (-1,69)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 35,7% av rösterna.

Bilägande

Man kör gärna Peugeot och Toyota i området.

Peugeot
Toyota

Bostadsmarknaden i Skerike

i Skerike pågår och planeras det för 55 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 4 objekt till salu i Erikslund

Just nu finns det 3 hyreslägenheter att byta till i närheten av säterholm. Snitthyran är 6 809 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

2 998 meter från adressen ligger Ma:s Barnkompani AB.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca nio minuters cykelväg (2705 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (0 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Skerike

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 30 november kl 05:09

Två trafikolyckor inträffar samtidigt på E18 i höjd med Västerås.

Stora trafikproblem uppstår på grund av två trafikolyckor som inträffar samtidigt på E18 i riktning västerut. E18 stängs av helt i västergående riktning. Den ena olyckan inträffar vid Bäckbymotet där en bilförare blivit påkörd bakifrån av en annan. Inga personsskador uppstår. Den andra olyckan inträffar vid Vallbymotet och där är flera fordon inblandade. I nuläget finns inga uppgifter om personskador. Uppdatering kl 17:38 En av förarna från trafiokolyckan vid Bäckbymotet börjar må dåligt och förs från platsen med ambulans. Uppdatering kl 18:15 Sedan strax före klockan 18 flyter trafiken igen, dock långsamt. Uppdatering kl 20:25 Åtta personbilar var inblandade i olyckan vid Vallbymotet. Ett oklart antal personer fördes till sjukhus med ambulans. För skadeläge hänvisas till sjukvården.

Bråk

Rapporterat torsdagen den 26 november kl 08:12

Misstänkt slagsmål och stor folksamling.

Polisen får in ett samtal om ett pågående slagsmål i anslutning till en skola i kommundelen Önsta i Västerås. Enligt anmälaren ska det vara flera tjejer som slåss, och uppskattningsvis ett 70-tal personer ska befinna sig på platsen. Slagsmålet ska också ha filmats och spridits via sociala medier. När polis kommer fram har flera personer redan lämnat platsen, däribland de tjejer som ska ha slagits, och efter att ha skingrat en grupp på uppskattningsvis 50 personer lämnar polisen platsen utan åtgärd.

Trafikolycka, personskada

Rapporterat onsdagen den 25 november kl 05:48

Kollision mellan två personbilar.

I korsningen Narvavägen och Vallbyleden i Västerås kolliderar två personbilar. Totalt tre personer är inblandade i olyckan, en av dem avförs med ambulans till sjukhus. En polispatrull beodras till platsen där man kan konstatera att föraren till en av bilarna inte har iakttagit väjningsplikt och därmed orsakat kollisionen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
978%
SverigeSkerike

Brott jämfört med riket