facebook_pixelVildrosgatan 37 Västmanlands län, Västerås - hitta.se
Hitta.se

Vildrosgatan 37

722 44 Västerås, Västerås Västmanlands län

Adress i Önsta i Västerås i Västmanlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Vildrosgatan 37.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1990

Fastigheten på Vildrosgatan 37 är ett flerfamiljshus byggt 1990.

Snittvärderingen är 15 314 kr/m²

Snittvärderingen på Vildrosgatan 37 är ca 15 314 kr/m².

Värdera bostad på Vildrosgatan 37

Evaluation

Värdeindikation

15 314 kr/m2

Bolån i Västerås - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Västerås. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Västerås

Boendemiljön i Önsta

Boendemiljön i Önsta

I området kring Vildrosgatan 37 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1970- och 1990-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (47%).

Wikipediafoton från närområdet

Karlsdal, Västerås
Tunbytorp
Sankt Eliyo Hadbshabo syrisk-ortodoxa kyrka, Västerås
Önsta distrikt

Människorna i Önsta

Människorna i Önsta

Unga och medelålders singlar med låga inkomster i hyresrätt i multikulturella förortsområden till storstad

I Önsta bor 54% kvinnor och 46% män. Medelåldern i området är 41 år, vilket är lägre än medelåldern i Västerås kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (51%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är hårvård, alternativ hälsovård, astrologi, datorer, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, ungdomskultur, följa populära tv-serier, modenyheter och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 15% som högutbildade. 20% har gymnasieutbildning och 14% har endast grundskoleutbildning. 13% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 63%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 18 700 kr, vilket är 31% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 631 789 kronor i lån.

-31%

Här i Västerås betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Vildrosgatan 37 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 1,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,36% (-1,29)

10,88% (-0,40)

0,242% (0,00)

Summa

31,482% (-1,69)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 32,3% av rösterna. Liberalerna är det parti som sticker ut med 51% fler röster än riksgenomsnittet.

L+51%

Bostadsmarknaden i Önsta

i Önsta pågår och planeras det för 147 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Önsta Gryta

Just nu finns det 47 hyreslägenheter att byta till i närheten av Vildrosgatan. Snitthyran är 8 158 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fyra förskolor i närheten

1 003 meter från adressen ligger Förskolan Saltkråkan.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara 13 minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Kvantum Västerås på Grytavägen 1.

Lockas man av restaurangbesök finns Pizzeria Näckrosen och Kebaberiet i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters cykelväg (1639 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (153 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Apalby Friskcenter, fem minuters cykelväg från adressen.

Händelser och brott i närheten av Önsta

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Brand

Rapporterat torsdagen den 6 maj kl 12:02

Byggnad som börjar brinna i samband med rivning.

Flera polispatruller beordras till Isolatorvägen i Västerås där det ska brinna i en byggnad. När polisen kommer till platsen visar det sig att det är en byggnad som håller på att rivas som brinner, och branden ska ha uppstått av en vinkelslip som använts i samband med rivningsarbetet. Polisen misstänker inget brott.

Motorfordon, anträffat stulet

Rapporterat söndagen den 2 maj kl 08:27

Stulen bil anträffas av allmänheten.

En person upptäcker en bil som visar sig vara anmäld stulen. Tack vare tipset från allmänheten kan en polispatrull lokalisera bilen på Stenby. Förutom föraren, som är en man i 40-årsåldern, finns det ytterligare en man i bilen. Både föraren och passageraren omhändertas enligt lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB). Föraren blir också misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel, grov olovlig körning, ringa narkotikabrott och drograttfylleri. Bilen är återlämnad till sin rättmätiga ägare.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 28 april kl 07:49

Trafikolycka på Norrleden.

Polis beordras till en trafikolycka på Norrleden där två personbilar kolliderat. Ingen person ska ha skadat sig i samband med olyckan. En anmälan om att en av förarna, en man i 55-årsåldern, inte iakttagit stopplikt kommer att skrivas.  

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
978%
SverigeÖnsta

Brott jämfört med riket