facebook_pixelStrandvägen 8 Västmanlands Län, Virsbo - hitta.se

Strandvägen 8

730 61 Virsbo, Surahammar Västmanlands Län

Adress i Ramnäs i Virsbo i Västmanlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Strandvägen 8.

Hitta hit

En villa byggd 1954

På adressen finns en villa byggd 1954. Huset är 100 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Ramnäs.

Bolån i Virsbo - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Virsbo. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Virsbo

Tomten är ca 1103 kvadratmeter

Tomten, NORDANÖ 1:45, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten NORDANÖ 1:45 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Ramnäs

Människorna i Ramnäs

Människorna i Ramnäs

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Ramnäs bor 43% kvinnor och 57% män. Medelåldern i området är 55 år, vilket är högre än medelåldern i Surahammars kommun (51 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (35%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är antikviteter, trav och galopp, motorcyklar, motorsport, snickra/måla och bygga, krukväxter, arbeta i trädgården, pyssla, bakning och kungligheter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 17% som högutbildade. 41% har gymnasieutbildning och 21% har endast grundskoleutbildning. 27% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 48%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 26 090 kr, vilket är 4% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 3 427 254 kronor i lån.

-4%

Skatteläget i Surahammar

För de som är folkbokförda på Strandvägen 8 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,31% (0,66)

10,88% (-0,40)

0,242% (0,00)

Summa

33,432% (0,26)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 33,5% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 72% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+72%

Bilägande

Man kör gärna BMW och Audi i området.

BMW
Audi

Bostadsmarknaden i Ramnäs

Just nu finns 2 objekt till salu i Virsbo

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

954 meter från adressen ligger Virsboskolan.

Matbutiker och restauranger

Bara fem minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Virsbo på Centrumvägen 4.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (54 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca åtta minuters cykelväg (2530 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Ramnäs

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Arbetsplatsolycka

Rapporterat tisdagen den 17 november kl 12:09

En man skadas efter fall från traktorgrävare.

Polisen larmas till en adress i Fläckebo utanför Sala där en man ska ha ramlat från en traktorgrävare. När patrull kommer till platsen är mannen, som är i 25-årsåldern, redan förd till sjukhus med ambulans. Skadeläget är oklart, men mannen ska ha varit vaken och talbar när han lastades i ambulansen. En anmälan om arbetsplatsolycka kommer att skrivas.

Misshandel

Rapporterat lördagen den 14 november kl 07:28

Kvinna gripen för misshandel.

Polis larmades till en bostad i Surahammar eftersom en man blivit misshandlad av en kvinna. När patrullen kom till platsen anträffades mannen utanför bostaden Mannen var ej allvarligt skadad, men hade blivit misshandlad. Kvinnan, som är i 30-årsåldern, anträffades i bostaden och kunde gripas.

Trafikbrott

Rapporterat fredagen den 13 november kl 06:56

Man i 20-årsåldern misstänks för flera brott efter förföljande.

En patrull ska kontrollera en bil i Västerås föraren väljer dock att inte stanna och ett förföljande startar på riksväg 66 i riktning mot Surahammar och Fagersta. Utanför Fagersta placeras en spikmatta ut som bilen kör på. Kort därefter stannar bilen i utkanten av Fagersta. Föraren avviker från platsen innan patrull hinner dit. Efter tips från allmänheten påträffas föraren, en man i 20-årsåldern, i Västanfors. Han misstänks för grov vårdslöshet i trafik, grovt drograttfylleri, grov olovlig körning och att ej ha stannat på polismans tecken. Han tas med för provtagning.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
46%
SverigeRamnäs

Brott jämfört med riket